Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Laser Kleiduifschieten op eigen Locatie – Spannend groepsuitje

Het Laser Kleiduifschieten is inclusief:

 • 1,5 uur gebruik van de Laser-kleiduiven
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Beker voor de winnaar 

Prijs: € 27,50 p.p. bij een minimale deelname van 11 personen.

Bent u met minder personen? 

De minimumprijs tot 11 personen is € 300,00.
22 tot 40 personen is de prijs € 550,00.
40 tot 60 personen is de prijs € 675,00.

Optioneel erbij te boeken:

 • Koffie/thee met appelgebak a € 6,25 p.p.
 • BBQ a € 19,00 p.p.
 • Afkoop drank voor 4 uur a € 22,00 p.p.
 • Stamppotbuffet a € 19,00 p.p.

De prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten. 

Bijzonderheden:
Wij hebben een outdoor set en een indoor set voor het Laser-Kleiduifschieten. Dus bij slecht weer kan de activiteit doorgaan.

De prijs van het Laser Kleiduifschieten in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2020.

Laser Kleiduifschieten op eigen Locatie

Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen.

Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Doordat de duiven van kunststof zijn en er niet met scherp geschoten wordt, is er geen afval en is er geen vergunning nodig,het is veilig op elke locatie. Qua ervaring is het bijna identiek aan schieten met hagel.

Wij zorgen voor een enthousiaste begeleiding en houden de individuele scores bij. Hierdoor ontstaat er een competitie-element en blijven mensen fanatiek/enthousiast tot de prijsuitreiking. Wij bieden zowel indoor als outdoor Laserkleiduifschieten aan. Er zijn 5 Laser-kleiduifgeweren waarmee 5 personen tegelijk kunnen schieten.

De prijzen in dit arrangement zijn gebaseerd op Laren Gelderland, maar uiteraard kunt u ook op uw eigen locatie dit geweldige uitje beleven!

Over ons

DE aanbieder van afwisselende uitjes in de omgeving Laren, Lochem, Borculo, Deventer en Zutphen. Het bedrijf is opgericht met de gedachte om mensen blij te maken met een uniek en afwisselend uitje voor een scherpe prijs (de scherpste in de regio). Samen leuke dingen doen en u een dag om nooit te vergeten aan te bieden.

Arrangement beoordelingen

9.3
Superb
3 reviews
 • 8
  Anoniem

  Het was super geregeld, een topmiddag gehad!

 • 10
  Jolande Dijkhof

  Alle deelnemers vonden het heel leuk om te doen. Jullie medewerkster heeft alles goed uitgelegd en het was een geslaagd evenement.

 • 10
  Anoniem

  Leuke dag gehad met een competitief element. Het kleiduif schieten was leuk! Zeker een aanrader. Verschillende activiteiten, alles onder 1 dak.

You don't have permission to register