Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Lang Weekend golfen in de Achterhoek – Uw eigen vakantiehuisje

Bij deze 5-daagse Golfaanbieding in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen in een sfeervolle Finse bungalow
  • Opgemaakte bedden
  • Handdoeken in de Finse bungalow
  • 2 Greenfees om 9-holes te golfen op de Golfbaan Zelle, indien gewenst, dan kunt u ook een voucher inwisselen voor 9-holes op de Keppelse Golfclub
  • Een heerlijk flesje wijn

Prijs: € 425,00 p.p. op basis van minimaal 2 personen.
Alleen geldig met aankomst op maandag of vrijdag.

  • Wilt u uw 9 holes greenfee upgraden naar 18-holes dan komt er € 35,00 toeslag bij per greenfee. 
  • Extra vouchers zijn tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar

De prijs van deze 5-daagse Golfaanbieding in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Golfen in de Achterhoek

Het landgoed is gelegen in de Achterhoek te midden van de bossen. Op het landgoed ligt een van de mooiste golfbanen van Nederland, Golfclub 't Zelle. Kom heerlijk na een sportieve dag tot rust in een sfeervolle Finse bungalow en geniet van een heerlijk flesje wijn. 

Overnachten te midden van de bossen

Tijdens uw verblijf op het landgoed overnacht u in 1 van de 4 comfortabele 4-persoons Finse bungalow.

Hermelijn: in het bos ligt deze bungalow op een open plek. U kijkt vanuit de bungalow tussen het bos door uit over de landerijen. Binnen hangt een warme en huiselijke sfeer, doordat de bungalow gemaakt is van hout. De bungalow is voorzien van 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, badkamer met douche en wastafel en separaat toilet. Vanuit de open keuken met vaatwasser oven met magnetron en inductiekookplaat kunt u uitkijken op de gezellige woonkameren ook zo de tuin in. Misschien loopt er toevallig net een fazant, haas of konijn voorbij, maar een reetje in de verte kan ook heel goed.

Eekhoorn: deze bungalow wordt omringd door een groot grasveld die u kunt gebruiken als tuin. Langs deze bungalow loopt het Pieterpad. Deze sfeervolle en comfortabele bungalow is als volgt ingericht: 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, een badkamer met douche en wastafel, separaat toilet en een gezellige woonkamer met open keuken met vaatwasser oven met magnetron en inductiekookplaat kunt u uitkijken op de gezellige woonkameren ook zo de tuin in. Misschien loopt er toevallig net een fazant, haas of konijn voorbij, maar een reetje in de verte kan ook heel goed..

Boskat: deze bungalow staat midden in het bos en wordt omgeven door landerijen. Neem plaats op het grote grasveld en geniet van een kopje koffie of thee. U kijkt vanaf uw terras tussen de bomen door over de landerijen van het landgoed. De gezellige inrichting stimuleert het warme en sfeervolle gevoel. De bungalow is voorzien van 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, badkamer met douche en wastafel en separaat toilet. Vanuit de open keuken met vaatwasser oven met magnetron en inductiekookplaat kunt u uitkijken op de gezellige woonkameren ook zo de tuin in. Misschien loopt er toevallig net een fazant, haas of konijn voorbij, maar een reetje in de verte kan ook heel goed.

Wezel: de Finse bungalow wordt omgeven door bossen en landerijen. De woning wordt omringd door een groot grasveld waar u heerlijk kunt buiten zitten. Binnen hangt een warme en huiselijke sfeer, doordat de bungalow gemaakt is van hout. De bungalow is als volgt ingericht: 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, een badkamer met douche en wastafel, separaat toilet en een gezellige woonkamer met open keuken met vaatwasser oven met magnetron en inductiekookplaat kunt u uitkijken op de gezellige woonkameren ook zo de tuin in. Misschien loopt er toevallig net een fazant, haas of konijn voorbij, maar een reetje in de verte kan ook heel goed.

De bungalows liggen op loopafstand van de prachtige Golfbaan 't Zelle. 

Sla een balletje op de 2 golfbanen

Golfbaan 't Zelle bevindt zich op het landgoed, op loopafstand van de bungalows. Daarnaast kunt u desgewenst ook golfen op de Keppelse Golfclub, ruim 15 km verderop.  Heeft u nog niet voldoende uitdaging sla dan een balletje op de 18 holes banen. 

Op loopafstand van de sfeervolle Finse bungalows ligt op het eeuwenoude landgoed een mooie 18-holes golfbaan. De golfbaan is ongeveer 95 hectare groot en bestaat naast de 18 holes wedstrijdbaan uit een 9 holes par 3 baan, 2 putting greens, een pitching green met zandbunker en een driving-range met 30 afslagplaatsen waarvan er 10 overdekt zijn. 

Van de reeds aanwezige structuur van het Achterhoekse coulissenlandschap is gebruik gemaakt bij de aanleg. De holes zijn uitgezet langs en soms over prachtig oud geboomte en kronkelende beken, die verschillende waterpartijen verbinden. Zowel een geoefende als beginnende golfer wordt uitgedaagd door de sandywaste en een moeras. 

Daarnaast bieden we u ook de gelegenheid om op de nabij gelegen golfbaan in Keppel een mooi 9 holes parcours te lopen. 

Als dit nog niet genoeg is, kunt u uw arrangement uitbreiden naar een 18 holes baan. Dit tegen een toeslag van € 35,00 per greenfee.

You don't have permission to register