Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Laat u verwennen tijdens de feestdagen op ons Kasteel – 2 daags Kerstarrangement op de Veluwe

Bij dit 2 daags Kerstarrangement is inbegrepen

 • Aankomst op 1e Kerstdag, 25 december
 • Uitgebreid 5-gangen diner
 • 1 Overnachting in een compact 2-persoonskamer
 • 1x Een uitgebreid ontbijt

Prijs: vanaf € 180 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

25 december 2020 zit helaas volgeboekt.

Wilt u op 2e Kerstdag aankomen?

Dan boekt u het 2-daags Kerstarrangement inclusief:

 • Aankomst op 2e Kerstdag, 26 december
 • Uitgebreid 5-gangen diner
 • 1 Overnachting in een compact 2-persoonskamer
 • 1x Een uitgebreid ontbijt

Prijs: vanaf € 160 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Deze tarieven zijn weergegeven op basis van tweepersoonsbezetting op onze compact tweepersoonskamer. Wij beschikken over meerdere kamertypes.

De prijzen van dit 2-daags Kerstarrangement zijn geldig met aankomst op 26 december 2020. 

Kerst vieren op een kasteel op de Veluwe

Geniet op dit 17e-eeuwse landgoed tijdens de feestdagen van een schitterende en sfeervolle omgeving en ongekende gastvrijheid. Laat uzelf geheel ontzorgen met een heerlijke overnachting en een uitgebreid ontbijt en kom overheerlijk proeven van een met zorg samengesteld diner op 1e Kerstdag in het sfeervolle restaurant.

Het Hotel

Wij beschikken over 52 hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur. Onze 24 Comfort eenpersoonskamers meten circa 17 vierkante meter en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras.

De 22 Deluxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en bureau en meten circa 27 vierkante meter.

Onze 4 Executive tweepersoonskamers zijn voorzien van extra luxe zoals een Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer met jacuzzi.

De 2 Superior suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin.

De suites bieden met 54 vierkante meter een ruim verblijf met een grote woonkamer en een keuken, tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Na uw overnachting kunt u genieten van een ruim gesorteerd ontbijt in het kasteel.

Het Landgoed

Het kasteel is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het Kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.

Arrangement beoordelingen

8.3
Superb
3 reviews
 • 8
  A. van Kersbergen - Mets

  Prima verzorgd heel vriendelijk personeel. Kerstdiner voortreffelijk.

 • 9
  Nel van Rootzelaar

  Prima hotel. Kamer was wat klein maar dat komt waarschijnlijk omdat ik een kamer met inloopdouche heb gevraagd ivm een beperking. Voor 1 nacht was het groot genoeg. Kerstdiner was overheerlijk, veel zorg aan besteed. Personeel was allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Borrelen in het Grand cafe was ook prima verzorgd. Drankje uiteraard betalen maar er waren ook volop hapjes/cake wat met kon pakken voor bij de borrel/koffie of thee. Al met al was alles prima verzorgd. Tevens leuk contact met een stel wat een tafel naast ons zat, waarmee we eigenlijk de hele avond hebben zitten praten. Kortom, het is ons zeer goed bevallen, is zeker voor herhaling vatbaar. Wij komen terug.

 • 8
  Jan-Peter Jonkman

  Was een heerlijk verblijf alles prima geregeld ook het kerstavond menu. Kleine kanttekening dat de offerte die ik goedgekeurd had niet overeenstemming had met de afrekening na uitschenken. Uiteindelijk is dit opgelost door het kasteel na tonen van offerte.

You don't have permission to register