Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Kunt u de moord oplossen in Doetinchem? – Spel een interactief quizspel met GPS

Bij deze interactieve quizspel met GPS is inbegrepen:

  • Interactieve quizspel door de stad Doetinchem met GPS
  • Zoektocht met verschillende vragen en verrassende opdrachten
  • 1x Drankje naar keuze, keuze uit: fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Prijs: € 26,50 p.p. op basis van 12 personen.

De interactieve quizspel met GPS kunt u uitbreiden koffie en gebak, bittergarnatuur en drankje of 2-gangen diner met een drankje. 

Koffie en gebak: € 31,50 p.p. (bestaat uit activiteit en koffie en gebak)
Bittergarnatuur en drankje: € 30,00 p.p. (bestaat uit activiteit, bittergarnatuur en 1 drankje naar keuze). Bij het drankje heeft u keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee.
2-gangendiner en drankje: € 49,00 p.p. (bestaat uit activiteit, 2-gangendiner en 1 drankje naar keuze). Bij het drankje heeft u keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee.

De prijs van deze interactieve quizspel met GPS is geldig tot en met 31 december 2023.

Laat de spanning opborrelen

Zoek samen met uw familie, vrienden of collega's de spanning op in Doetinchem. Er is een namelijk een moord gepleegd in de stad die moet opgelost worden. Lukt het u om de moord op te lossen met het beantwoorden van verschillende vragen en uitvoeren van verschillende opdrachten? Doetinchem leren kennen met een interactief quizspel en GPS.

Test uw kennis over Doetinchem

Kent u Doetinchem op zijn duimpje? Daar komt u vanzelf achter tijdens dit interactieve quizspel. Aan de hand van een GPS gaat u op zoek naar de 'hoogtepunten' van de stad. Tijdens de zoektocht dient u verschillende vragen te beantwoorden en verrassende opdrachten uit te voeren om de moordzaak op te lossen. Op deze wijze krijgt u antwoord op de belangrijkste vraag van de dag...

Genieten voorafgaand of na een spannende dag

Voorafgaand of na de interactieve quizspel met GPS waarbij u een moord probeert op te lossen, kunt u kiezen om te genieten van één van onderstaande:

  • Koffie en gebak
  • Bittergarnatuur en 1 drankje naar keuze *
  • 2-gangendiner en 1 drankje naar keuze *

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

You don't have permission to register