Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Klimmen, Curlen en Handboogschieten – Familieuitje in Gelderland

Dit familieuitje is inclusief

  • Ontvangst met koffie/thee en apfelstrudel met warme vanillesaus
  • Indoor spelprogramma: curling, handboogschieten en klimmen
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Prijsuitreiking
  • Uitgebreid Oostenrijks buffet
  • Fotocollage voor de winnaars

Prijs: € 60,25 p.p. op basis van minimaal 20 personen
Bent u met minder personen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

De prijs van dit actieve groepsuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Klimmen, Curlen en Handboogschieten - Familieuitje in Gelderland

Een gezellig en verrassend indoor activitetenprogramma met voor ieder wat wils! Voor jong en oud! Bij het klimmen moet u proberen de top te behalen. U ontvangt voor deze prestatie een klimdiploma. Het Curlen en Handboogschieten wordt gespeeld in toernooivorm. Dus doe je best en versla je familieleden of familie.

Speel in teams de indoor spellen

U wordt met koffie en apfelstrudel in ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom ontvangen. Dit indoor spelprogramma, bestaande uit de boeiende onderdelen curling, handboogschieten en klimmen, zal u op aangename en spectaculaire manier vermaken. Na een korte instructie door onze professionele, maar vooral gezellige begeleiding, kunnen alle onderdelen, ongeacht leeftijd en conditie, worden verricht. Een professionele klimwand (ook geschikt voor ongeoefenden) zal u in hogere sferen brengen. U wordt begeleid door een kliminstructeur die u in korte tijd de belangrijkste technieken zal bijbrengen. Binnen de te klimmen route kunt u kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden.Ook kunt u een klimdiploma verdienen. Voor de curling- en handboog- schietwedstrijden wordt er een prijsuitreiking voor de beste teams gehouden, zij ontvangen een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag!

Lekker eten en drinken!

Bij dit programma hoort natuurlijk een geweldig diner. U heeft de keuze uit een van onze heerlijke uitgebreide buffetten. Als u voor een dagprogramma kiest kunt u uiteraard ook genieten van één van onze lunches. Vraag naar de mogelijkheden.

Blijft u ook slapen?

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant, waar 's avonds gezellig gezeten kan worden, staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het derde bed is alleen met een trapje te bereiken. overnachten kan al vanaf €25,- p.p

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
6 reviews
You don't have permission to register