Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Kerstarrangement op de Veluwe – 4 heerlijke Kerstdagen beleven

Bij dit 4-daags Kerstarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x Een uitgebreid, feestelijk kerstontbijt
  • Kerstavond maaltijdvullend borrelen in het Grand Cafe, een gezellige avond vol sfeer en kerstmuziek
  • 1e Kerstdag een 4-gangen keuzediner
  • 2e Kerstdag een 4-gangen keuzediner
  • Entree voor Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kroller-Muller Museum
  • Fiets- en wandelkaart van Otterlo en omgeving

Prijzen:

Kamertype Klein is € 328,50 p.p. op basis van 2 personen op de kamer.
Kamertype Middel is € 358,50 p.p. op basis van 2 personen op de kamer.
Kamertype Groot is € 388,50 p.p. op basis van 2 personen op de kamer.

Het arrangement is uit te breiden met een kerstbrunch op 25 en 26 december voor een meerprijs van € 19,00 per brunch per persoon.

Wilt u een nacht langer verblijven op basis van logies-ontbijt? Op 28 december 2020 kunt u op basis van onderstaande prijzen een nacht langer verblijven. 

Prijzen:

Kamertype Klein is € 44,50 p.p. op basis van 2 personen op de kamer.
Kamertype Middel is € 57,00 p.p. op basis van 2 personen op de kamer.
Kamertype Groot is € 69,50 p.p. op basis van 2 personen op de kamer.

De prijs van dit 4-daags Kerstarrangement op de Veluwe is geldig met aankomst op 24 december 2020.

Heerlijke Kerstdagen beleven op de Veluwe

Beleef de hele Christmas Carol tijdens dit 4-daagse kerstarrangement. Kerstavond met borrelen, muziek en volop kerst. Op beide kerstdagen een 4-gangen keuzediner en een entreekaart voor Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kroller-Muller Museum.

Het hotel aan de rand van de Veluwe

Dit hotel is anders! De 17 hotelkamers hebben geen nummer, maar elk z’n eigen toepasselijke naam. Op 700m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn wij een goed onderkomen na een dagje wandelen in de mooie natuur. Het restaurant in hartje Otterlo, is geen klassiek hotel restaurant, maar een gezellig, eigentijds Grand Café. Kom genieten met kerst en laat u lekker verwennen.

Het hotel ligt midden op de Hoge Veluwe! Voor rust, natuur en cultuur ben je op het juiste adres in Otterlo. Met Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kroller Muller museum op 700m van het hotel is een dagbesteding snel gevonden. Maar wat dacht u van de omliggende bossen, Paleis Het Loo, Nederlands Openlucht museum en ga zo maar door! 

Alle 17 hotelkamers zijn kleurrijk ingericht en voorzien van tv/radio, telefoon en badkamer met douche, wastafel en wc. De aantrekkelijk geprijsde kamers zijn onderverdeeld in 3 types: Klein, Middel en Groot.

De kamertypes Klein, cosy doubles, beschikken over een bed van 1m40 en zijn maximaal geschikt voor 2 personen. Al deze kamers beschikken over een bureau met comfortabele stoel, een LCD televisie met kabelaansluiting en eigen badkamer met douche. Tevens is er snelle WiFi beschikbaar in het hotel.

De kamertypes Middel, sleeping apart together, beschikken over 2 bedden van 90cm en een ruime badkamer met douche. Al deze kamers beschikken over een bureau met comfortabele stoel en een LCD televisie met kabelaansluiting. Tevens is er snel WiFi beschikbaar in het hotel.

De kamertypes Groot, beschikken over 2 bedden van 90cm en een ruime badkamer met ligbad of dubbele regendouche. Deze ruime kamers zijn geschikt voor 2 tot maximaal 5 personen. Het is mogelijk een extra bed of babybedje te plaatsen. Dies, Martinus en Helene hebben een riante (slaap)bank en/ of balkon. Tevens beschikken zij allen over een LCD televisie met kabelaansluiting en is er snel WiFi beschikbaar in het hotel.

Ontdek de regio

Zoeken jullie rust, natuur en cultuur dan zit je hier goed. Otterlo ligt bij de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe met daar het Kröller Muller-museum, grootste beeldentuin van Europa, jachtslot St. Hubertus, Museonder. Andere bezienswaardigheden in de buurt: Nederlands Tegelmuseum (Otterlo); Paleis het Loo en Apenheul (Apeldoorn); Openluchtmuseum en Burgers Zoo met Bush, Dessert en Ocean (Arnhem). 

You don't have permission to register