Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Indoor klim kinderfeestje in Gelderland

Dit gezellige klimkinderfeestje in Gelderland is inclusief:

  • Klimmen 1,5 uur

Prijs: € 14.50 p.p.
Minimaal 6 personen.

Optioneel bij te boeken:

  • Patat met keuze uit kroket of frikandel € 5,50 p.p.
  • Onbeperkt ranja € 1,50 p.p.
  • 1x Frisdrank € 2,40 p.p.
  • ambachtelijke ijskar € 1,50 per bol

De prijs van dit gezellige kinderfeestje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2023.

Indoor klimmen en klauteren op de klimwand!

Veel plezier hebben met vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan nu lekker klimmen en klauteren op de klimwand. Haal na afloop je klimdiploma op, waar je heel trots op kunt zijn.

Het programma

Jullie worden ontvangen en dan maken wij een foto van de groep want die foto wordt gebruikt op de diploma's. Daarna gaan we naar de hal. Jullie krijgen allemaal klimgordels om waar we jullie aan vast maken zodat het geheel veilig is. Dan gaan jullie één voor één klimmen. We kunnen ook nog verschillende routes proberen om het wat moeilijker te maken. Na 1,5 uur klimmen krijgen jullie de klimdiploma's.

Veelzijdige evenementen locatie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Arrangement beoordelingen

8.3
Superb
4 reviews
You don't have permission to register