Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Vriendinnenuitje in de historische kasteelstad s-Heerenberg – High Wine met vriendinnen

Bij deze High Wine in de historische kasteelstad \’s-Heerenberg is inbegrepen:

  • Perfecte mix heerlijke wijnen en speciale hapjes
  • Bij het arrangement zitten 3 wijnen inbegrepen, maar uiteraard kunnen we dit uitbreiden.

Prijs: € 19,75 p.p. op basis van 2 personen.

De prijs van deze High Wine in de historische kasteelstad ‘s-Heerenberg is geldig tot en met 31 december 2023.

Geniet samen met vriendinnen van een heerlijke High Wine in de kasteelstad

Kasteelstad 's-Heerenberg kent een rijke historie en is zeker de moeite waard om te ontdekken. Benieuwd wat de historie van 's-Heerenberg te bieden heeft, breng dan een bezoek aan het kasteel of het stadsmuseum. Na een tocht langs al dit moois gaat u samen met vriendinnen genieten van een heerlijke High Wine.. Deze High Wine is de perfecte mix tussen de beste wijnen en en heerlijke hapjes.

Culinair genieten in een monumentaal pand

Geniet van een smaakvolle complete High Wine in een sfeervolle omgeving. U gaat samen genieten van heerlijke wijnen gecombineerd met diverse hapjes.

GASTVRIJHEID met hoofdletters het belangrijkste product dat we onze gasten bieden. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken. Na wandelen in de bossen van Montferland omgeven door de dorpen Zeddam, Beek en Stokkum is dit een mooie plek voor deze High Tea!

De perfecte mix tussen wijn en hapjes

Het concept van onze high wine is eenvoudig: het is net als een high tea, maar dan met wijn en hapjes. Bij dit arrangement kies je zelf welke en hoeveel verschillende wijnen je wilt proberen. Bij elke wijn serveren we een bijpassend gerechtje.

You don't have permission to register