Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Mannenuitje – Geniet samen met vrienden van Scootertocht en een heerlijke High Beer in s-Heerenberg

Bij dit Mannenuitje in de historische kasteelstad is inbegrepen:

  • Scootertocht gedurende 4 uur
  • High Beer
  • Bij het arrangement zitten 3 bieren inbegrepen, maar uiteraard kunnen we dit uitbreiden.

Prijs: € 57,50 p.p. op basis van 6 personen.

Indien gewenst kunt u uw mannenuitje ook nog uitbreiden met een diner. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

LET OP:
De prijs is exclusief brandstof.
Iedere deelnemer krijgt een scooter met een volle tank mee en mag deze bij terugkomst weer bij Servicestation Tatelaar aftanken met V-Power Benzine.
Het standaard eigen risico bij schades is € 500,00 per scooter. Deelnemers kunnen dit verlagen naar € 200,00 per scooter voor € 5,00 per scooter.
Er wordt een borg van € 100 per scooter gevraagd, met een maximum van € 700,00. De borg wordt, indien de scooters onbeschadigd retour komen, binnen 5 werkdagen teruggestort.

De prijs van dit Mannenuitje met scootertocht en High Beer in de historische kasteelstad ‘s-Heerenberg is geldig tot en met 31 december 2023.

Mannenuitje in het Montferland - Scootertocht en High Beer met vrienden

Tijd om er met je vrienden een dag op uit te trekken? Wij hebben een echt mannenuitje voor u. Een scootertocht door de mooie omgeving van Kasteelstad 's-Heerenberg. U maakt een 4 uur durende route door de omgeving van ons restaurant. Onderweg is er ook nog tijd om te stoppen om een bezoek te brengen aan de verschillende bezienswaardigheden. Molen in Zeddam, Kasteel Huis Bergh of de Gouden Handen.

Bij terugkomst van deze scootertocht serveren wij een heerlijk High Beer. Zo kunt u nog napraten over de dag onder het genot van een biertje!

Culinair genieten in een monumentaal pand

Geniet van een smaakvolle High Beer in een sfeervolle omgeving. U gaat samen proeven van diverse biertjes gecombineerd met bijpassende gerechtjes.

GASTVRIJHEID met hoofdletters het belangrijkste product dat we onze gasten bieden. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken. 

Scootertocht

Stap op de scooter en waan je in een Italiaanse droom. Onze scooters lijken op de traditionele Italiaanse Vespa. Met een leuke route gaan jullie een rondje door het Montferland maken. Wie kan het beste navigeren? De route van laat je de mooie natuur zien in Gelderland en brengt je de mooiste plekken van de omgeving!

Bij terugkomst staat de High Beer voor u klaar!

You don't have permission to register