Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Langlaufen – Personeelstrip in Oostenrijkse sfeer en dat op de Veluwe

Dit hilarische Personeelsuitje op de Veluwe is inclusief:

 • Ontvangst met koffie en apfelstrudel met slagroom
 • Langlaufprogramma
 • Gluwein pauze
 • Begeleiding/wedstrijdelemen
 • Skihuur
 • Filmvertoon op grootbeeld
 • DVD van de groep in actie
 • Prijsuitreiking met champagne
 • Uitgebreid Oostenrijks buffet

Prijs: € 50,75 p.p.
Tijdsduur programma: 5 à 6 uur
Minimum aantal: 10 personen.

Gedurende het gehele jaar mogelijk (’s avonds verlicht)

U kunt ook een van onze lunches bijboeken.

De prijs van dit hilarische personeelsuitje op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2021.

Spectaculair personeelsuitje - Actie en sensatie

Wilt u een actief uitje met Oostenrijkse flair organiseren voor uw personeel? Bij dit bedrijfsuitje legt u een spectaculair parcours af, geniet u van een uitgebreid Oostenrijks buffet en kunt u met uw collega's weer bijkomen tijdens de après ski party, waarbij de gemaakte film van uw activiteiten wordt vertoond!

Middag of avond met Oostenrijkse flair - Succes gegarandeerd!

U wordt ontvangen met koffie en apfelstrudel met slagroom in ons sportcafé. Daarna begint u aan het skiparcours met onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer. Alle spellen staan garant voor reuzeveel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Onderweg is er een "Gluhweinpauze" ingericht zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. Houd er rekening mee dat hier filmopnames van worden gemaakt!!!

Het Oostenrijks buffet - Bekijk uzelf en uw collega\'s op de film

Als het parcours is afgelegd, kunt u gezellig napraten tijdens een buffet "anders dan anders! " "Schlemmereien wie geselchter Nackenbraten, Backschinken mit Zwiebeln, Champignons und Speckknodel, Geschnetzeltes mit hausgemachten Spätzle, Tiroler Gröstel, Rinderpfanne, Rösti, Achentaler Salat mit Schinken, Ananas und Pfirsiche werden Ihren Gaumen verwöhnen". Na het eten wordt tijdens de après ski de film op grootbeeld vertoond. De acteurs in deze film zijn u en uw collega's zelf "in action". Filmcritici zullen beweren dat deze film de boeiendste van de eeuw zal zijn. De avond wordt met de prijsuitreiking afgesloten en voor het beste skiteam staat de champagne al koud!

Arrangement beoordelingen

8.6
Superb
7 reviews
 • 7
  Maaike van Woudenbergh

  We hebben het allemaal hartstikke leuk gevonden,,zeker de moeite waard om te doen met een groepje!

 • 8
  Anoniem

  Wij hebben een prachtige dag gehad, zonnig weer (25graden) alles was goed verzorgd en het langlaufen werd prima uitgelegd door het personeel. Gezelligheid ten top en heerlijk eten zo'n oostenrijks buffet. Kort gezegd een prima dag. top dag!!!

 • 10
  J. Linnekamp

  Wij hebben met twaalf man van dit arrangement genoten. Het was erg goed verzorgd en de mensen ontzettend aardig. Het eten was heerlijk en er zat voor iedereen wel wat bij. Wij komen zeker nog een keer terug voor een ander arrangement. SUPER.

 • 10
  H. Linschoten

  We zijn met onze vriendenclub van 12 personen geweest. Het was een zeer geslaagde leuke langlaufactiviteit en veel gelachen. Het eten was super!!

 • 9
  Anoniem

  Het was heel leuk! Lekker gegeten! Goed georganiseerd! Leuk parcours.

 • 8
  R. van de Graaf

  Iedereen heeft het heel erg naar zijn zin gehad, vooral het bekijken van de film werd als erg leuk ervaren, ook het buffet was goed.

 • 8
  Anoniem

  Het parcours is afwisselend, voor degene die nog nooit op de latten heeft gestaan, kan het heel spannend zijn, zelfs eng. Door de spellen ontstaat er direct een competitie, erg leuk ! Het personeel is buitengewoon behulpzaam en klantvriendelijk. Misschien extra op letten dat iedereen waardevolle zaken o.a. horloge afdoet i.v.m. beschadigingen door valpartijen. De mogelijkheid tot inleveren is er wel maar misschien nog iets meer nadruk op leggen.

You don't have permission to register