Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Het Langlauf Plezier Circuit – Outdoor programma in Gelderland

Dit arrangement is inclusief:

 • Ontvangst met koffie-thee en apfelstrudel met warme vanillesaus
 • Skiparcours met onderdelen als treinski, curling, spijkerslaan en nog veel meer te gekke spellen en actviteiten
 • Gluhwein
 • Uitgebreid Oostenrijks buffet
 • Ambachtelijke IJskar – ECHT Italiaans ijs
 • Prijsuitreiking

Prijs: € 61,25 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

Het programma kan ook gedaan worden met minder personen, dan geldt voor uitsluitend het sportprogramma een minimum besteding van € 195,-. De rest van het arrangement wordt wel per persoon gerekend! Gedurende het gehele jaar mogelijk (het parcours is ’s avonds verlicht). 

Uitbreidingsmogelijkheden:

 • Een van onze lunches vanaf € 11,00 p.p.
 • Overnachting vanaf € 25,- p.p.
 • Nog een activiteit vanaf € 7,50 p.p.
 • Apres ski party, prijs op aanvraag

De prijs van dit Spectaculaire groepsuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Spectaculair groepsuitje - Humor en sensatie

Een actief groepsuitje met Oostenrijkse flair. U legt een spectaculair langlaufparcours af, geniet van een uitgebreid oostenrijks buffet en zult wel (of niet meer) bijkomen tijdens de apres ski party, waarbij de gemaakte film van uw activiteiten wordt vertoond!

Middag of avond met Oostenrijkse flair - Succes gegarandeerd!

U wordt ontvangen met koffie en apfelstrudel met vanilesaus in ons sportcafé. Daarna begint u aan het skiparcours met onderdelen als treinski, curling, spijkerslaan en nog veel meer. Alle spellen staan garant voor reuze veel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Onderweg is er een "Gluhweinpauze" ingericht zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. En let op! hiervan worden filmopnames gemaakt!!!

Het Oostenrijks buffet wordt geopend en u bekijkt uzelf op de film

Als het parcours is afgelegd, kunt u gezellig napraten tijdens een Oostenrijks buffet 'anders dan anders' "Schlemmereien wie geselchter Nackenbraten, Backschinken mit Zwiebeln, Champignons und Speckknodel, Geschnetzeltes mit hausgemachten Spätzle, Tiroler Gröstel, Rinderpfanne, Rösti, Achentaler Salat mit Schinken, Ananas und Pfirsiche werden Ihren Gaumen verwöhnen" Na het buffet krijgt u een heerlijk ijsbuffet. Na het eten wordt tijdens de après ski de film op grootbeeld vertoond, de acteurs in deze film bent u zelf "in action". Filmcritici zullen beweren dat deze film de boeiendste van de eeuw zal zijn. De avond wordt met de prijsuitreiking afgesloten, voor het beste skiteam staat de champagne al koud.

Combineer uw uitje met een overnachting in een Finse chalet

Deze locatie biedt ook de mogelijkheid te overnachten in een Fins chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. 

Arrangement beoordelingen

8.2
Superb
11 reviews
 • 8
  N. Derks

  omdat wij een kleine groep hebben onder de 10 is het altijd moeilijk zoeken want niet overal kun je terecht met een kleine groep. maar de dag was zeeer goed geslaagd en het eten was bijzonder lekker. zeker een aanrader.

 • 9
  C. Horsman

  Het was een geslaagde dag , goed verzorgd en georganiseerd. Vooral het langlaufen en de film, die hierover gemaakt is was erg hilarisch.

 • 9
  G. Hazeleger

  Hallo, We hadden een uitstekende gastvrouw die we helaas niet bedankt hebben toen wij gingen was ze er niet meer zouden jullie dit nog voor ons kunnen doen!!! Ook het eten was goed arrangement perfect liep zelfs nog door omdat het langlaufen uitliep. Het weer was zaterdag geweldig de film was hilarisch kortom wij zijn meer dan tevreden!! onze complimenten.

 • 7
  Anita Dellink

  erg leuk om een keer te doen.

 • 8
  Anoniem

  Heel leuk georganiseerd uitje met een heerlijk Oostenrijks buffet. Zeker een aanrader voor b.v. een pv uitje.

 • 8
  Anoniem

  Wij deden het langlaufcircuit met 13 vrouwen . Veel plezier gehad alleen jammer dat het weer niet echt meewerkte , regen .Ontvangst en verzorging was prima ! Dank en hartelijke groet .

 • 9
  Petra kosters

  Wij hebben samen een super leuke middag gehad. Het wasgoed geregeld! Eten smaakte heerlijk! Alsnog bedankt!

You don't have permission to register