Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Vriendinnendag op de Veluwe met E-Chopper rijden en een High Tea

Bij deze vriendinnendag met e-choppers is inbegrepen:

  • E-chopper rijden
  • High Tea
  • Programma duur 3,5 uur

Prijs: vanaf € 47,95 p.p.
Minimaal 2 personen.

Minimale leeftijd 16 jaar en in het bezit van een (brommer)rijbewijs.

E-chopper rijden is niet mogelijk van november tot maart. Voor + € 25,00 p.p. is buggy rijden mogelijk, maar er zijn ook vele andere activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden.

De prijs van deze vriendinnendag met e-choppers op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2022.

Stil en elektrisch genieten op de Veluwe

Een compleet dagje uit met vrienden, als vrijgezellenfeest of gewoon er even lekker tussen uit. Daarna samen genieten van een heerlijke High Tea. De Veluwse High Tea is genieten!

Ontdek de natuur en natuurlijk het E-chopper rijden

Huur een E-Chopper en verken de prachtige Veluwe! Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier op de Veluwe. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de Veluwe. Je kunt de E-Chopper huren vanaf 2 personen

Het Recreatiepark

Dit recreatiepark biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u liever wat anders doen dan e-chopper rijden en een high tea. Geen probleem wij stellen graag een dagje voor u samen! Bijvoorbeeld: Genieten van de natuur tijdens een huifkartocht, sportief aan de slag met de onze Boeren Buitenspelen of avontuurlijk op pad met de buggytour. Ook bieden we ouderwetse gezelligheid tijdens de Oudhollandse tafelspelen of Boeren escaperoom. Mocht u liever meerdere dagen komen genieten op ons park dan is dat ook mogelijk we bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    Corine ten Oever

    Het was een super gezellige en leuke middag met de E shopper. High Tea was prima.

You don't have permission to register