Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Vriendinnendag op de Veluwe met de X-Cube Escaperoom en High Tea

Bij deze Vriendinnendag met X-Cube Escaperoom is inbegrepen:

 • X-Cube Escaperoom (1uur)
 • High Tea
 • Programma duur 3,5 uur

Prijs: vanaf € 34,95 p.p.
Minimaal 4 personen.

De X-Cube kunt u spelen met 6 personen tegelijk.
U kunt de High Tea eventueel ook aanpassen naar een lunch of diner. Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van deze vriendinnendag met X-Cube Escaperoom op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

X-Cube Escaperoom op de Veluwe

De X-Cube is de digitale Escaperoom van de toekomst met een spannende verhaallijn! Je staat in een ruimte met dikke touchscreens voorzien van 5 kanaals Dolby Digitaal geluid. Samen met je vriendinnen ga jij raadsels oplossen, codes kraken, afluisterapparatuur opsporen en uiteindelijk de waarheid achterhalen. De X-Cube is 16m2 groot. Geluid, beeld en spel komen samen in het gethematiseerde spel. Je ervaart een bioscoop beleving door het 4K touchscreen. Haarscherp beeld aangevuld met vol geluid maakt de beleving compleet. De deur van de X-Cube is altijd open én het is rolstoelvriendelijk!

Je hebt een half uur of een uur de tijd. Werk als team dus goed samen om de hoogste score neer te zetten. Een ware spionnentraining voor de echte Jane Bonds van deze wereld! Weten jullie op tijd alles op te lossen en de beste tijd neer te zetten? Tiktak.. Tiktak..

Bijkletsen tijden de High Tea

Jullie hebben net samen een spannend avontuur beleefd en zitten waarschijnlijk nog vol adrenaline. Waren jullie een super goed team of zijn er nog verbeterpuntjes? Tijd om even bij te kletsen met elkaar tijdens een heerlijk verzorgde High Tea in ons restaurant of bij mooi weer lekker op het terras. Tijdens een High Tea is er één ding erg belangrijk: samen genieten en ontspannen. Gelukkig is dat geen probleem met de lekkere hapjes en thee die tijdens deze High Tea geserveerd worden.

De High Tea bestaat onder andere uit:

 • Onbeperkt thee
 • Sandwiches
 • Quiches
 • Bonbons
 • Brownies
 • Petitfours
 • Spekkoek
 • Wraps met zalm of kip

Veelzijdig park

Dit recreatiepark biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht je liever wat anders doen dan de X-Cube Escape Room en een High Tea; geen probleem! Wij stellen graag een dagje voor je samen! Bijvoorbeeld: avontuurlijk op pad met buggy's, toeren op een e-chopper (elektrische brommer), gezellige Oudhollandse tafelspelen of nog veel meer! Mocht je liever meerdere dagen komen genieten op ons park dan is dat ook mogelijk, we bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.

You don't have permission to register