Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Vriendinnendag op de Veluwe met de X-Cube Escaperoom en een High Tea

Bij deze vriendinnendag met e-choppers is inbegrepen:

  • X-Cube Escaperoom
  • High Tea
  • Programma duur 3,5 uur

Prijs: vanaf € 37,50 p.p.
Minimaal 4 personen.

U kunt de High Tea eventueel ook aanpassen naar een lunch of diner

De prijs van deze vriendinnendag met escaperoom op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2022.

Escaperoom op de Veluwe - X-cube

De X-Cube is een soort digitale Escape Room gecombineerd met een game. U staat in een ruimte met touchscreens en samen met uw vriendinnen gaat u de raadsels oplossen, codes kraken, afluisterapparatuur opsporen en uiteindelijk de waarheid achterhalen. U hebt een uur de tijd. Werk dus goed samen om de hoogste score neer te zetten. Een ware spionnentraining dus

High Tea

Wanneer u samen met uw vriendinnen uit de escaperoom bent staat er een heerlijke high tea voor u klaar. Samen nog even bijkletsen over het spannende avontuur.

Het Recreatiepark

Dit recreatiepark biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u liever wat anders doen dan de X-Cube Escape Room en een High Tea. Geen probleem wij stellen graag een dagje voor u samen! Bijvoorbeeld: Genieten van de natuur tijdens een huifkartocht, sportief aan de slag met de onze Boeren Buitenspelen of avontuurlijk op pad met de buggytour. Ook bieden we ouderwetse gezelligheid tijdens de Oudhollandse tafelspelen of Boeren escaperoom. Mocht u liever meerdere dagen komen genieten op ons park dan is dat ook mogelijk we bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.

You don't have permission to register