Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Ga op pad met de E-scooter en ontrafel de Puzzeltocht met GPS!

Bij dit unieke Familieuitje op de Veluwe is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en Veluwegebak met slagroom
  • E-scooter Puzzeltocht
  • Per team een rugzak met materiaal en GPS
  • Uitgebreid buffet naar keuze
  • Ambachtelijke IJskar – ECHT Italiaans ijs

Prijs: € 69,75 p.p. op basis van minimaal 6 personen.

In combinatie met een overnachting?

Wilt u eens met uw familie op een leuke en originele plek overnachten op de Veluwe? Op ons activiteitenpark staan, aan de rand van het bos (Veluwe), 4 Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in 4 kamers. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf! Overnachten kan al vanaf € 25,- per persoon.

De prijs van dit familieuitje op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Uniek Familieuitje op de Veluwe

Op zoek naar een uitdagend en onvergetelijk familieuitje dat leuk is voor de hele familie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ga de strijd aan en ontdek wie de beste puzzelaar van de familie is! Doe je best want voor de winnaar staat een lekker koud glaasje champagne klaar! (Voor de kids uiteraard kinderchampagne). Op deze fantastische dag kunt u genieten van het heerlijke echte Itialiaanse Ijs van de ijskar.

E-scooteren en Puzzelen met GPS door de natuur

Een geweldige manier om de natuur op de prachtige Veluwe te verkennen is met de e-scooter. Door middel van de e-scooter bent u dicht bij de natuur, krijgt u veel te zien en beleeft u een geweldig dagje uit.

U wordt hartelijk ontvangen met een kopje koffie/thee en warme bosvruchtengebak in ons sportcafé in Dieren.

Na de koffie is het tijd om op de e-scooter te stappen en aan de slag te gaan met de GPS. Elk team beschikt over een rugzak met materiaal. Dit zult u nodig hebben om de tocht te winnen. Goed opletten en nadenken is bij dit uitje ontzettend van belang! Wanneer u een fout antwoord invoert op de GPS wordt u de verkeerde kant opgestuurd, dat zorgt dat u meer meters maakt dan nodig. Voor het juist beantwoorden van de vragen ontvangt u ''munten''. Het team met de meeste munten en het minste aantal meters wint een fantastische prijs!

Geniet na het scooteruitstapje van lekker eten en drinken

Bij dit programma hoort natuurlijk een geweldig diner of een uitgebreid buffet. U heeft de keuze uit diverse thema's voor een buffet! Hoe dan ook een lekkere keus! Voel u niet bezwaart en informeer gerust even naar de inhoud van de buffetten. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een dagprogramma inclusief een lunch.

You don't have permission to register