Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Ga de strijd aan met je neefjes en nichtjes tijdens onze Funny Team Games – familieuitje in Gelderland

Bij deze Funny Team Games in Gelderland is inbegrepen:

  • Koffie ontvangst
  • Spelmateriaal
  • Instructeur
  • Prijs voor het winnende team
  • Tijdsduur: 3.5 uur

Prijs: € 35,00 p.p. op basis van minimaal 20 personen.
Vanaf 10 jaar.

De prijs voor deze Funny Team Games in Gelderland is geldig tot 31 december 2022.

Funny Team Games in Gelderland

Ga in teams de strijd aan met de hele familie. Wie is het slimste creatiefste en snelste van jou familie? Één ding is zeker, gezelligheid staat voorop. Bij uitstek geschikt voor gemêleerde groepen. Zorg ervoor dat jouw team de snelste tijd of punten beheren en win een geweldige prijs!

Legendarische games!

Er wordt gestreden om de Funny Team Games Bokaal. Bij elk spel strijden twee of meer teams tegen elkaar. Dit kan gaan op tijd of om punten. Tijdens de Games kan een team haar punten verdubbelen als de Joker wordt ingezet. Dit arrangement is bijzonder geschikt voor gemeleerde groepen. Van jong tot oud, sportief of minder sportief iedereen kan deelnemen aan de Funny Team Games. De spellen zijn eenvoudig aan te passen aan de aard en de wens van de groep. Daarnaast kunnen de activiteiten ook vaak in een soort regenversie binnen of in een tent gespeeld worden bij slecht weer.

De spellen zijn ludiek, grappig en vragen om een goede onderlinge samenwerking. Uiteraard staat plezier voorop. Tussen de speelrondes door zal er een korte pauze gehouden worden waarbij gelegenheid is om een drankje te drinken in restaurant Woodies. Na de pauze gaat de strijd verder. Het team dat aan het eind de meeste wedstrijdpunten heeft gehaald is winnaar en zal bij de afsluiting door de instructeur de bokaal uitgereikt krijgen. 

Outdoor locatie in Gelderland

Dit Outdoorcentrum ligt in de Achterhoek tussen Doetinchem en 's Heerenberg (Gelderland). Mooi en landelijk gelegen bij het Recreatiegebied Stroombroek en het bos- en natuurgebied Montferland.
Door de bijzondere organische architectuur en duurzaam gebruik van materialen is Markant dé outdoor en evenementen locatie van Gelderland midden in de natuur. 

Outdoorterrein voor iedereen
Restaurant, groepsaccommodatie & groepskampeerterrein
Groot evenemententerrein van 10 tot 5000 personen
Goed bereikbaar op 5 minuten vanaf de snelweg

You don't have permission to register