Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Familieweekend op de Veluwe – Actief en gezellig!

Bij dit 3-daagse Familieweekend op de Veluwe is inbegrepen:

 • Aankomst op vrijdag
 • Snackpakket op vrijdag
 • 2 overnachtingen in een bungalow
 • Oudhollandse spellen op zaterdag
 • Barbecueën of tafelgrillen (naar keuze). Bij groepen vanaf 15 personen Wild West Buffet Bronze
 • Bowlen op zaterdag
 • Uitchecken op zondag

Prijzen:
Vanaf € 113,50 p.p. op basis van 10 personen in de 10 persoonsbungalow.
De prijs voor kinderen is afhankelijk van de leeftijd.

Seizoenen

 • Laag: januari t/m april
 • Midden: mei t/m juni en September t/m oktober, herfstvakantie en krokus vakantie
 • Hoog: juli en augustus, Pasen, meivakantie
 • Hepi: hemelvaart en pinksteren

Deze prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen.

Familieweekend op de Veluwe

Met de hele familie een heerlijk weekend weg naar de Veluwe. U verblijft in een comfortabele en luxe bungalow met uw gezelschap. Dit weekend draait om gezelligheid en bij elkaar zijn. Vol met activiteiten waar iedere generatie van kan genieten.

Activiteiten voor Jong en Oud

Opa legt aan zijn kleinkinderen uit hoe hij vroeger speelde zonder een tablet of smartphone tijdens de oudhollandse spellen. Tijdens een lekker buffet wordt u in de watten gelegd met heerlijke gerechten. Kiest ervoor om een huifkartocht te maken en het moois van de Veluwe te ontdekken. Voor wie een heerlijk weekend nader tot elkaar wil komen is dit echt een aanrader. Natuurlijk maakt u tijdens uw verblijf gratis gebruik van bijvoorbeeld de midgetgolfbaan, diverse speeltuinen, binnen-, buitenzwembad, tennisbaan en sportvoorzieningen.

Verblijf en Park

U verblijft met uw familie in een luxe 10 persoonsbungalow voorzien van 5 slaapkamers, 2 keukens en 2 badkamers. De bungalow is voorzien van complete inventaris om het u gemakkelijk te maken.

Boekbaar van 10 tot 20 personen. Standaard zijn onze bungalows luxe en sfeervol ingericht. Maak uw verblijf comfortabeler door extra dekbedpakketten toe te voegen aan uw reservering. Zeg nou zelf, het is toch prettig niet bij thuiskomst direct weer aan de slag te moeten!

Op het park vindt u zowel een binnenbad als een buitenbad, een supermarkt, diverse speeltuinen, sportpark met tennisbaan en interactieve voetbalmuur, kinderboerderij, kapsalon en restaurant met bowling baan. Voor ieder wat wils dus!

You don't have permission to register