Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Familiereunie op de Veluwe – Leuke activiteiten en lekker eten

Bij deze familiereunie is inbegrepen:

  • Ontvangst met Koffie
  • Activiteit – keuze uit Cryptische Veluwetocht OF Klimmen Curlen en Handboogschieten
  • Veluwenbuffet of Barbecue

Prijs: € 49.75 p.p.
Kinderen van 4 t/m 11 betalen 50%

De prijs van dit familiearrangement is geldig tot 31 december 2023.

Familiereunie op de Veluwe

Dit jaar aan de buurt om de familiereunie te organiseren? Zoek niet verder want wij hebben het perfecte arrangement al voor u samengesteld. Centraal gelegen in Gelderland kunt u gebruik maken van een leuk keuze programma met  een Cryptische fototocht of Klimmen Curlen en Handboogschieten. Uiteraard zal de culinaire afsluiting niet ontbreken.

Keuze activiteiten

Cryptische FotoVeluwetocht De groep wordt ingedeeld in verschillende teams en elk team krijgt 10 opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team krijgt een camera mee, waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Deze ongeveer 3,5 uur durende tocht staat helemaal in het teken van gezelligheid en teamgeest. Onderdeel van de activiteit is een oversteek met het veerpontje en 2 consumpties, de kosten hiervan zijn inbegrepen. De foto’s blijven uiteraard in uw bezit als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag.

Klimen, Curlen en Handboogschieten Dit indoor spelprogramma, bestaande uit de boeiende onderdelen curling, handboogschieten en klimmen, zal u op een aangename en spectaculaire manier vermaken. Na een korte instructie door onze professionele begeleiding, kunnen alle onderdelen, ongeacht leeftijd en conditie, worden verricht. Dit gezellige groepsuitje wordt gedaan in wedstrijdvorm. Ook kunt u een klimdiploma verdienen als u de moeilijkste klimroute met succes aflegt. Na afloop volgt er een prijsuitreiking voor de beste teams, zij ontvangen een ingelijste groepsfoto.

Nog meer keuze

Lekker zelf Barbecueënof gebruik maken van een heerlijke buffet? De keuze is aan u. Veluwebuffet: Varkenshaas medaillons overgoten met Preiselbeerensaus Malse beenhammetjes met een romige mosterdsaus Stoofpotje van wild Vlezige ribbetjes, gegratineerd met kruidenolie en uitjes Aardappels in de oven gegratineerd Ambachtelijke oerfriet Diverse soorten dagverse groenten Verse rauwkostsalade Barbecue Satéstokje te combineren met huisgemaakte satésaus Heerlijk gekruide italiaanse spies Speklapje in marinade geweekt Malse biefstukspies Berner worst; gevuld met kaas, omwikkeld in mager spek Kebab spies Ambachtelijke friet Stokbrood met kruidenboter Bijpassende sauzen Diverse salades

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
2 reviews
You don't have permission to register