Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Extra bijzonder uw verjaardag of jubileum vieren

Bij dit feestarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee met gebak
  • 2x luxe koude hapjes
  • 2x gesorteerde warme hapjes
  • 4,5 uur drank (incl. binnenlands en buitenlands gedistilleerd)

Prijs: vanaf € 25,50 p.p op basis van een feest met minimaal 35 personen. 

De prijs van dit feestarrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Spetterend feest geven

Heeft u binnenkort iets te vieren? Op deze prachtige locatie aan het water kunt u een spetterend feest geven. Een van de drie gescheiden terrassen kunt u afhuren afhankelijk van de grootte van het gezelschap. Het feest kunt u naar wens uitbreiden met muziek, lekkere cocktails of diner.

Feest naar uw dromen

Een verjaardag of een jubilieum moet u goed kunnen vieren, dat kan bij deze locatie. U kunt ervan uitgaan dat er een feest wordt verzorgd naar uw dromen. Het feest kunt u zo gek maken als u zelf wilt. U kunt onder andere de muziek laten verzorgen door een DJ of band naar keuze of heerlijke cocktails laten serveren.

Het team van de BeachClub zorgt voor een ultiem feest. U kunt een feest geven voor 60 personen, maar ook voor een grotere groep van 350 personen. 

Omgeving

In Stroombroek vindt u de mooiste recreatieplas van de Achterhoek. 

Een paar minuten van de snelweg (A18) af ligt de BeachClub en Kabelwaterskibaan Stroombroek. In de buurt ligt de stad Doetinchem en aan de kant vindt u een vakantiepark. U waant zich op een plek die voelt als vakantie. Het feest zal worden gegeven in een schitterende en rustige omgeving.

You don't have permission to register