Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Exclusief genieten van een Prive wellness- Romantisch uitje in Gelderland

Bij dit Romantische uitje in Gelderland is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en een versnapering
  • Fles Prosecco in de Jacuzzi
  • 2 uur Prive Wellness. Op het 65m2 Wellnessplein geniet u geheel prive van een Zousteen Himalaya Sauna, verwarm je de spieren en gewrichten in de speciale full spectrum infrarood sauna, warm je op in de jacuzzi en stoom je heerlijk in het Turksstoombad. Luxe Douches met natuurlijke body bars.
  • Gebruik Badjassen, Handdoeken en slippers
  • Onbeperkt Bronwater in de Wellness

Prijs: € 79.00 p.p. 

Uitbreidingen:
Duo-Relax massage 50 minuten € 44,50 p.p.
Duo-Luxe massage 90 minuten € 72,50 p.p.

Overnachting vanaf € 99.00 p.p.

De prijs van dit Romantische uitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Romantiek in Gelderland

Wilt u een speciaal persoon verrassen met een ontspan momentje? Kom naar onze wellness boerderij in het Gelderse Angerlo en geniet samen van onze prive wellness. Op het 65m2 Wellnessplein geniet u geheel prive van onze sauna's en jacuzzi.

Onze wellness boerderij

Wanneer u langskomst bij onze B&B en prive wellness dan bent u ook als daggast van harte welkom en komt u heerlijk tot rust in één van onze wellnessfaciliteiten. Daarnaast bieden wij verschillende massages aan. U kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijke Duo-Relax massage van 50 of 90 minuten. Denk daarbij aan een rug-, nek-, schoudermassage en een lavendel rugpakking. 

Op het 65m2 wellnessplein geniet u geheel privé van een zoutsteen Himalaya sauna, verwarmt u uw de spieren en gewrichten in de speciale full spectrum infraroodsauna, warmt u zich op in de jacuzzi en stoomt u heerlijk in het Turks stoombad.

Blijven slapen in een van onze gastenkamers?

Kamertype De Veluwe (begane grond): met prachtig uitzicht richting de Veluwe, heerlijke boxspring (1.60×2.00), een zitje met de koffie/thee faciliteiten, tv en eigen luxe badkamer met stoom-douchecabine, dubbele wastafel en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.

Kamertype De Liemers (begane grond): waar u vanaf uw eigen terras heerlijk relaxt kunt bijkomen en uitzicht heeft op de Liemers, extra brede elektrische boxspring (1.80×2.00), zitje met de koffie/thee faciliteiten, tv en luxe eigen badkamer met inloop regendouche, dubbele wastafel en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.

Kamertype De Achterhoek (1e verdieping): met zitje, heerlijke boxspring (1.60×2.00), koffie/thee hoekje, tv en een eigen luxe badkamer voorzien van: douchecabine met massage jets, dubbele wasbak en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.

Kamertype Het Montferland (1e verdieping): slaapkamer met een heerlijke boxspring (1.60×2.00). Een relaxkamer met zitje en de koffie/thee faciliteiten, tv en een eigen luxe badkamer voorzien van: douchecabine met massage jets, inbouw wastafel en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.

You don't have permission to register