Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Exclusief genieten van een Prive wellness- Romantisch uitje in Gelderland

Bij dit Romantische uitje in Gelderland is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en een versnapering
  • Fles lokale Bubbels in de Jacuzzi
  • 2 uur Prive Wellness. Op het 65m2 Wellnessplein geniet u geheel prive van een Zousteen Himalaya Sauna, verwarm je de spieren en gewrichten in de speciale full spectrum infrarood sauna, warm je op in de jacuzzi en stoom je heerlijk in het Turksstoombad. Luxe Douches met natuurlijke body bars.
  • Gebruik Badjassen, Handdoeken en slippers
  • Onbeperkt Bronwater in de Wellness

Prijs: € 119,00 p.p. 

Uitbreidingen:
Duo-Luxe massage 90 minuten € 72,50 p.p.
Overnachting vanaf € 99.00 p.p.

De prijs van dit Romantische uitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Romantiek op de Wellness Boerderij

Wilt u een speciaal persoon verrassen met een ontspan momentje? Kom naar deze wellness boerderij in het Gelderse Angerlo dicht bij Hanzestad Doesburg en geniet samen van de prive wellness. Op het 65m2 Wellnessplein geniet u geheel prive van onze sauna's en jacuzzi. Vooraf relaxen in onze salon met een Duo massage van 50 minuten.

Relaxen op de Veluwe

Genieten van de prive wellness op de Wellness boerderij, u bent van harte welkom en kom samen heerlijk tot rust met één van onze wellnessfaciliteiten. U gaat genieten van een heerlijke Duo-Relax massage van 50 minuten. Denk daarbij aan een rug-, nek-, schoudermassage en een lavendel rugpakking. upgraden naar 90 minuten is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Op het 65m2 wellnessplein geniet u geheel privé van een zoutsteen Himalaya sauna, verwarmt u uw de spieren en gewrichten in de speciale full spectrum infraroodsauna, warmt u zich op in de jacuzzi en stoomt u heerlijk in het Turks stoombad.

Extra lang genieten met een overnachting.

Wilt u langer verblijven boek dan een luxe overnachting in 1 van onze gastenkamers en geniet de volgende ochtend van een heerlijk streekproducten ontbijt.

Kamertype De Veluwe (begane grond): met prachtig uitzicht richting de Veluwe, heerlijke boxspring (1.60×2.00), een zitje met de koffie/thee faciliteiten, tv en eigen luxe badkamer met stoom-douchecabine, dubbele wastafel en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.

Kamertype De Achterhoek (1e verdieping): met zitje, heerlijke boxspring (1.60×2.00), koffie/thee hoekje, tv en een eigen luxe badkamer voorzien van: douchecabine met massage jets, dubbele wasbak en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.

You don't have permission to register