Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Drone Workshop – Modern groepsuitje op eigen Locatie

De Workhop Drone is inclusief:

 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Gebruik veiligheidsbril
 • 1,5 uur Gebruik oefendrones

Prijs: € 34, 00 p.p. op basis van minimaal 10 personen
Bent u met minder personen? Tot 10 personen bedraagt de minimum prijs € 340,00.

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op Laren Gld waarbij een locatie verder in het land een meerprijs per persoon betekend (afhankelijk van reisafstand).

 

Optioneel bij te boeken:

 • Koffie/thee met appelgebak a € 6,25p.p.
 • BBQ a € 19,00 p.p.
 • Afkoop drank voor 4 uur a € 22,00 p.p.
 • Stamppotbuffet a € 19,00 p.p.

Bijzonderheden
Wij hebben 30 oefen drones en 2 professionele drones. Hiermee wordt gerouleerd. (2 of 3 personen per drone is gebruikelijk) Bij grotere groepen (40 of meer) kunnen wij beschikken over meer drones.

Voor drones die kwijt raken of in een vijver oid eindigen wordt een vergoeding van € 75,00 in rekening gebracht (indoor loopt u dit risico uiteraard niet).

De prijs van de Drone Workshop is geldig tot en met 31 december 2020.

Drone Workshop - Modern groepsuitje op eigen Locatie

Een drone is een onbemand vliegtuigje. Iedereen kan vliegen met een drone, het is eenvoudig en zeer leuk om te doen. Na een korte uitleg en de basisvaardigheden ga je met meerdere personen een parcour vliegen. Dit parcour is opgebouwd uit verschillende hindernissen. Daarnaast zullen er verschillende spellen gespeeld worden waarbij constant meerdere drones in de lucht vliegen.De drones kunnen zowel binnen (bij slecht weer) als buiten gevlogen worden. Ook vind er een demonstratie plaats van een grotere drone.

Over ons

DE aanbieder van afwisselende uitjes in de omgeving Laren, Lochem, Borculo, Deventer en Zutphen. Het bedrijf is opgericht met de gedachte om mensen blij te maken met een uniek en afwisselend uitje voor een scherpe prijs (de scherpste in de regio). Samen leuke dingen doen en u een dag om nooit te vergeten aan te bieden.

Wilt u voor het volgende uitje de drones op locatie laten komen? Dit is mogelijk door heel Nederland. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om dit op onze eigen locatie te doen in Laren. Bij de workshop op uw eigen locatie zijn er reiskosten aan verbonden.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
 • 8
  Anoniem

  Erg leuk om te doen, professionele partij met leuke drones en geode uitleg.

You don't have permission to register