Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Beleef een heerlijke Wellnessdag met Vriendinnen op een boerderij in Gelderland

Bij deze Vriendinnen Wellnessdag in Gelderland is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • Duo-Relax massage in onze salon van 50 minuten: rug-, nek-, schoudermassage en lavendel rugpakking
  • 2 Uur privégebruik van de sauna”s, Jacuzzi en Turksstoombad.
  • Lokale Proeverijplank (diverse warme en koude hapjes + 1 drankje)
  • Gebruik van badjassen, handdoeken en slippers
  • Onbeperkt bronwater in de wellness

Prijs: € 115,00 p.p. 
Te boeken vanaf 2 personen.

De prijs van deze Vriendinnen Wellnessdag is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Even ontspannen met vriendinnen

Even toe aan wat ontspanning? Wij verwelkom u en uw vriendinnen graag op onze verbouwde boerderij inclusief massagesalon en prive wellness in het buitengebied van Hanzestad Doesburg! Tijdens deze wellness dag wordt u ontvangen met een kop koffie en wat lekkers, geniet u van 2 heerlijke wellnessbehandelingen, kunt u gebruikmaken van onze uitgebreide faciliteiten en maakt u kennis onze streekproducten op de proeverijplank!

Massagesalon en Wellness

Wanneer u langskomst bij onze B&B en prive wellness dan bent u ook als daggast van harte welkom en komt u heerlijk tot rust in één van onze wellnessfaciliteiten. Daarnaast bieden wij verschillende massages aan. U kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijke Duo-Relax massage van 50 of 90 minuten. Denk daarbij aan een rug-, nek-, schoudermassage en een lavendel rugpakking. 

Op het 65m2 wellnessplein geniet u geheel privé van een zoutsteen Himalaya sauna, verwarmt u uw de spieren en gewrichten in de speciale full spectrum infraroodsauna, warmt u zich op in de jacuzzi en stoomt u heerlijk in het Turks stoombad.

Tussendoor lekker smikkelen

Tijdens jullie vriendinnen wellnessdag maakt u ook kennis met verschillende streekproducten in de vorm van een lokale proeverijplank. Geniet van diverse warme en koude hapjes inclusief een drankje. U kunt lekker smikkelen van deze proeverijplank in onze ontbijtzaal of bij mooi weer buiten in de diverse zitjes tussen de fruitbomen

You don't have permission to register