Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Bedrijfsweekend op de Veluwe – Teambuilding en Fun in 1

Bij dit Bedrijfsweekend op de Veluwe is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee en gebak
  • Boerenbuitenspelen (2,5 uur)
  • Saté Diner
  • Overnachting in 4 tot 6 persoons lodge ( incl handdoeken en lakenpakket )
  • Ontbijt
  • Bowlen (1 uur)
  • Klootschieten (1,5 uur) start in Garderen

Prijs: vanaf € 100,00 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen.

De prijs van dit bedrijfsweekend op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023.

2-Daags bedrijfsweekend op de Veluwe

Sport en spel worden perfect gecombineerd met klootschieten. Per voet legt u al klootschietend een parcours af door de prachtige bossen van de Veluwe. Iedereen probeert een bal (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen. Zo kan het parcours in zo min mogelijk worpen worden afgelegd. De route leidt u door de mooiste bossen van de Veluwe. Boerenbuitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Op loopafstand bevindt zich ’t Westdorp’. Een boerderij waar u de leukste boerenspellen kunt beleven. U bent op bezoek bij boer Gijs die allerlei creatieve en knotsgekke spellen voor uw vermaak beschikbaar stelt. Koe melken, ringsteken op een pony, tonnenrace of het befaamde kip schieten, op de boerderij kan het allemaal. Neem deel aan een actief spelprogramma waar plezier en beleving een prominente rol speelt.

Bedrijfsuitje met overnachting in Gelderland

Is gezelligheid en teambuilding belangrijk binnen uw verblijf? Dan kunt u goed terecht bij De Boshoek. De perfecte locatie voor een origineel bedrijfsuitje op de Veluwe. Denk hierbij aan een actief weekendje weg of een complete teambuilding dag met aansluitend diner. Alle activiteiten kunnen los worden geboekt en wij kunnen uiteraard ook activiteiten combineren een speciale dag op maat voor u maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt en wij maken graag een offerte passend bij uw wensen en budget.

Originele activiteiten, origineel uitje!

Wij bieden een breed scala aan activiteiten; combineer uw favoriete activiteiten en wij stellen een volledig dagprogramma op maat voor u samen. Genieten van de natuur met een fietstocht onder begeleiding van Cor de Boswachter, sportief aan de slag en samen bootcampen, avontuurlijk op pad met buggy's, of gewoon genieten tijdens een Hollandse Huifkartocht. Ook bieden we ouderwetse gezelligheid tijdens de boerenbuitenspelen of GPS klootschieten.

You don't have permission to register