Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Bedrijfsuitje Schietorama met bijlwerpen – indoor uitje op de Veluwe

Dit bedrijfsuitje Schietorama met bijlwerpen is inclusief:

  • Koffie en thee ontvangst
  • Veluwegebak met slagroom
  • Schietorama en bijlwerp activiteit
  • Uitgebreid buffet
  • Ambachtelijke IJskar

Prijs: € 61,75 p.p. vanaf minimaal 10 personen.

De prijs van dit bedrijfsuitje schietorama met bijlwerpen is geldig tot 31 december 2023.

Indoor bedrijfsuitje op de Veluwe

Op zoek naar een bedrijfsuitje dat ook bij slecht weer kan door gaan? Ons Schietorama bedrijfsuitje inclusief bijlwerpen vindt helemaal indoor plaats. Ga de strijd aan tegen uw collega's en maak kennis met handboogschieten, luchtdruk pistoolschieten, kruisboogschieten en bijlwerpen.

Programma spannend bedrijfsuitje

U wordt ontvangen met koffie, thee en Veluwegebak op ons activiteitenpark. Vervolgens gaat het schiet-toernooi starten. Wie wint dit geweldige toernooi? Na de activiteit wordt u ontvangen in ons restaurant voor een buffet naar keuze! Om het diner af te sluiten kunt u een heerlijk ijsje halen uit onze ijsvitrine

Blijf ook overnachten op de Veluwe

Onze locatie is gelegen aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten.

Onze hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien!
Vanuit uw kamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom via een poort achter de lodges. In de lente en zomer raakt u betoverd door het vele groen en bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap met duidelijke sporen van het alom aanwezige wild. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!

You don't have permission to register