Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Bedrijfsfamiliedag in Gelderland – Uitje in Festivalstijl voor jong en oud

Bij deze bedrijfsfamiliedag is inbegrepen:

  • Activiteiten voor volwassenen en kinderen
  • Eten en drinken
  • De dag kan nog geheel zelf ingevuld worden maar duurt doorgaans tussen de 3,5 en 5 uur. 

Prijs: vanaf € 60,00 p.p. bij een minimale deelname van 75 personen. 

De prijs kan oplopen en is geheel afhankelijk van de wensen die u heeft. 

De prijs van dit bedrijfsfamiliefestival is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Vier een bedrijfsfamiliedag geheel in festivalsfeer!

Steeds meer bedrijven organiseren een bedrijfsevent voor zowel personeel als familie. Het is hierbij de uitdaging om een programma samen te stellen die passend is voor zowel jong als oud. Bij onze top locatie kunnen we dit waarmaken door een keuzeprogramma samen te stellen die passend is bij het bedrijf.Hierin worden zowel uitdagende als laagdrempelige activiteiten gekozen zodat iedereen mee kan doen. Ook voor de kleine kinderen kan er vermaak worden georganiseerd, zo kunnen beide ouders gewoon aanwezig zijn. 

Na een activiteitenprogramma in de middag kan er in stijl worden afgesloten met een borrel en live cooking bij restaurant Woodies. Ook kunnen live cooking en activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden in één gezamenlijk programma. Zo kan je óf lekker op het terras van een drankje en hapje genieten óf meedoen met leuke activiteiten.

Vraag naar de verschillende mogelijkheden en wij stellen graag een passende programma samen!

Activiteiten waaraan u kunt denken?

Het outdoorcentrum organiseert al 30 jaar bedrijfsuitjes en bedrijfsevents. De kennis van de doelgroep, de diverse mogelijkheden voor activiteiten en het creatief vermogen om maatwerk te kunnen leveren, maakt dat geen enkel bedrijfsevent hetzelfde is. 

Alle activiteiten vinden buiten plaats op het festivalterrein, dit kunnen zowel actieve als minder actieve spellen zijn. De activiteiten die onder andere worden georganiseerd zijn: stand up paddling, klimmen op de klimtoren, een fun plein met allerlei kleine spellen, teamgames, mountainbike trail, vlotbouwen, canoe games, mega jenga, boogschieten, kanospeurtocht, survivalrondje, bamboestiek en (beach) volleybal.

Indien gewenst kan er gekeken worden naar live muziek. De setting leent zich voor een gitarist bij een knapperend kampvuur of een platenbus die oude plaatjes draait. 

Overnachten?

Bij het outdoorcentrum is een groot groepskampeerterrein aanwezig. Het groepskampeerterrein heeft diverse faciliteiten, zoals: voorziening met douches, toiletten, overdekte afwasplaatsen en kook-en recreatietent.

Op het groepskampeerterrein zijn er 2 opties:

De normale groepstenten. Deze tenten worden 'leeg' opgeleverd. In de tent kunnen 8 personen overnachten. De prijs hiervan is € 12,00 p.p.p.n. in het weekend en doordeweeks € 10,00 p.p.p.n.

De safaritenten. Deze luxe tenten staan op vlonders en zijn geheel ingericht met stapelbedden. In de safaritent kunnen 12 personen overnachten. De prijs hiervan is € 17,00 p.p.p.n. in het weekend en € 15,00 p.p.p.n doordeweeks. 

You don't have permission to register