Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

8-uurs vergaderarrangement in Arnhem – Voel de Energie in Gelderland

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in Arnhem is inbegrepen:

  • Onbeperkt koffie thee, zoete lekkernijen
  • Fruitwaters en vers fruit op het koffieplein
  • Lunch in het restaurant

Prijs: € 36,50 p.p.
Exclusief zaalhuur – Afhankelijk grootte groep.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Arnhem is geldig tot 31 december 2023.

8-uurs vergaderarrangement in Arnhem - Gelderland

Als u op zoek bent naar een heerlijk 4-sterren hotel te midden van de Veluwse bossen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u wat u mag verwachten van een goed 4-sterren hotel. Rust, ruimte en gastvrijheid. Maar bovenal ervaart u hier de energie. Wat u misschien niet weet: u hoeft geen (top)sporter te zijn om bij ons te kunnen verblijven.

Inspirerende vergaderlocatie

Soms is vergaderen op een andere locatie dan uw eigen bedrijf net even anders. En zeker in deze tijd geeft een andere omgeving, een andere sfeer maar vooral een andere energie! De aanwezigheid van topsport is voelbaar en zichtbaar. Bij ons werken mensen aan zichzelf, willen beter worden, een team vormen en kennis vergaren.

Hier kunt u terecht voor al uw meetings en events. Of het gaat om zakelijke congressen of vergaderingen, het kan hier allemaal! Deze prachtige 4-sterren locatie beschikt over 30 professionele vergaderzalen, waaronder 2 evenementenzalen. Het unieke van deze locatie is dat wij ons in et hart van de Nederlandse Topsort bevinden. Gebruik (top)sport als extra element tijdens uw bijeenkomst. Een teambuildingsactiviteit combineren met uw bijeenkomst.

De bereikbaarheid van het hotel en het restaurant

Dit terrein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. Het hotel beschikt over een eigen bushalte en een eigen buslijn die zorgt voor directe verbinding met Centraal station Arnhem. Daarnaast beschikt deze 4-sterren locatie over 500 gratis parkeerplaatsen. 

Naast culinair genieten wil een fenomenale setting ook enorm bijdragen aan de sfeer van uw ontbijt, lunch of diner. Omringd door de bossen van de Veluwe, met uitzicht op de golfbaan en vanaf uw tafel een kijkje kunnen nemen in de moderne open keuken maakt dat het restaurant een absolute must is om eens gegeten te hebben.

Vergaderen en overnachten?

U kunt in dit hotel terecht voor een ontspannen hotelovernachting. Deze locatie beschikt over 151 comfortabele hotelkamers verdeeld over verschillende kamertypes. De kamers zijn licht ingericht en direct uitzicht op de groene omgeving van de Veluwezoom. Hier kunt u terecht om na het vergaderen tot rust te komen en om te ontspannen. Maak gebruik van de prachtige hotelfaciliteiten en geniet van de mooie omgeving. Vergaderen en overnachten op deze prachtige locatie midden in de Veluwse bossen.

You don't have permission to register