Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

8-uurs Vergaderarrangement – op de Veluwe

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie, thee en petit four
 • Uitgebreide lunch
 • Koffie/thee en ijswater in de zaal
 • Vers fruit en snoepjes
 • 2 dagdelen zaalhuur
 • WIFI
 • Beamer en scherm

Prijs: € 44,50 p.p. op basis van minimaal 4 personen. De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2023.

8-uurs vergaderarrangement op de Veluwe

Op slechts 15 autominuten van Arnhem en Apeldoorn, op een rustige, aangename locatie waar de schitterende rijkdom van de natuur samenkomt met de ongedwongen sfeervan het buitengebied, bieden we u een prachtige en inspirerende vergaderlocatie aan tot 100 personen.

Locatie

Op het 2 ha. bosrijke domein bevinden zich vergaderfaciliteiten met meerdere flexibel in te delen zalen en het Chalethotel, met unieke kamers met elk een eigen voordeur. Daarnaast beschikt ons park over een activiteitenhal, gezellige bar, restaurant en tennisbanen. Alles ingrediënten zijn dus aanwezig voor een onbezorgd en inspirerend vergaderarrangement op de Veluwe.

Teambuilding

Heeft u een visie ontwikkeld of wilt u een veranderingstraject in met uw management en/of medewerkers. Wij bieden teambuildingsactiviteiten en trainingen met verschillende doelstellingen. Uw team leert bijvoorbeeld anders samenwerken, deelnemers krijgen inzicht in hun en elkaars leiderschapsvaardigheden, maar ook klantgerichtheid of het bepalen van core values kan aan bod komen.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
 • 8
  Anoniem

  Uitstekende locatie. Voorzieningen basic. Lunch zeer uitgebreid. Komen misschien nog eens terug.

You don't have permission to register