Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

4-uurs Vergaderarrangement – Sfeervolle Vergaderlocatie in Voorthuizen

Dit 4-uurs vergaderarrangement is inclusief:

  • 4 uur Zaalhuur
  • Petite four, koffie, thee en water
  • Gebruik van flipover en LCD-scherm

Prijs: vanaf € 17,50 p.p. 
Minimum aantal personen is: 10.

Optioneel bij te boeken:

  • Borrelen
  • Bowlen
  • Kookworkshop
  • Buggy rijden
  • Teamspellen
  • Zeskamp
  • kookworkshop

Informeer gerust naar de mogelijkheden om uw vergadering met een activiteit of culinair uit te breiden. Wij maken graag een passend voorstel voor u.

De prijs van dit 4-uurs Vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Meet en Greet - Centraal in Nederland

Een prachtige en sfeervolle locatie om te vergaderen of een training te geven op de Veluwe. De locatie biedt naast deze bijzondere ruimte ook sportieve mogelijkheden op de locatie. 

De Locatie

Een zakelijke vergadering of een creatieve brainstormsessie? Het kan allemaal op deze sfeervolle en autentieke locatie in Voorthuizen. De locatie, midden in het prachtige gebied de Veluwe, zult u al uw inspiratie vinden. Tijdens uw 4 uur durende meeting zijn petite fours, koffie, thee en water inbegrepen. Ook gebruik maken van een flipover en een LCD-scherm is mogelijk. 

De gerechten zijn puur van karakter, bereidt met verse streekproducten en zeer betaalbaar. Naast de perfecte locatie voor een gezellig avondje eten en drinken is dit ook een fantastische eventlocatie: Kookworkshops, bruiloften, vergaderen, alles is mogelijk!

Bijzondere ruimte en mogelijkheden

De locatie is 1 open ruimte met daarin opgenomen een eigen keuken zodat u als u wenst ook een kookworkshop kunt doen. Er zit een bar in de locatie om met collega's of relaties na de meeting te borrelen. De locatie beschikt over een ruim terras waar u bij mooi weer ook uitstekend kunt plaatsnemen voor een hapje en drankje, maar ook als afsluiter op uw vergadering even informeel en gezellig na kunt praten.

De zaal (196 m2) is zowel met een klein gezelschap als met een grote groep uitstekend in te delen. Zo kunnen we meerdere ruimtes maken door middel van een geluidsdichte schuifwand die zo 2 ruimtes kan maken. Ook handig als u naast uw plenaire sessie even in kleine groepjes uiteen wilt om te overleggen of te brainstormen.

You don't have permission to register