Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

4-Daags wandelarrangement in de Achterhoek – Overnachten in ons Landhotel

Bij dit 4-daags Wandelarrangement is inbegrepen:

  • 3 overnachtingen op een tweepersoonskamer
  • 3 x een geserveerd ontbijt
  • 3 x een lunchpakket voor onderweg
  • 3 x een 3 gangen keuze menu
  • Wandelroutes

Prijs: € 225 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Toeslag 1-persoonskamer: € 15,00 p.p.p.n.
Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik: € 30,00 p.p.p.n. 

De prijs voor dit 4-daagse Wandelarrangement in de Achterhoek is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Ontdek de Achterhoek tijdens een mooie wandeling

Ontdek de fraaie Achterhoek. Kom lekker wandelen! Prachtige routes vanaf het hotel zijn uitstekend via knooppunten bewegwijzerd. Wandelroutes naar Zutphen, Lochem, Vorden, Koepel van Staring, natuurgebied de Velhorst en het Kienveen. Na de wandeltocht is het heerlijk vertoeven in onze mooie theetuin.

Het landhotel is gevestigd in een 19e-eeuws klassiek pand, middenin het dorp, naast de kerk. Toch ziet u overal groen. Via de hoteltuin kijkt u uit op de weilanden en de Berkelvallei. Aan de voorkant kijkt u uit op de Theetuin, met daarnaast natuurgebied Het Elger.

De Kamers

Ons landhotel herbergt 22 luxe hotelkamers met gratis draadloos internet, telefoon, radio, televisie, bad en/of douche en een schrijftafel. De kamers zijn allemaal verschillend en hebben allemaal hun eigen sfeer. Het hotel, inclusief alle kamers, is rookvrij. Wij hebben meerdere soorten kamers ter beschikking. 1-persoonkamers, 2-persoonskamers, parterre kamers waarvan er 1 kamer voor mindervaliden beschikbaar is, royale kamers, junior suite en verschillende appartementen.

Restaurant met streekgerechten

Genieten van lekker eten kan natuurlijk ook in ons restaurant. Op de menukaart vindt u heerlijke streekgerechten en ook ziet u voldoende keuze voor vegetariërs en visliefhebbers die wij serveren. Naast het diner serveren wij ook lunch. Zo hebben we onze lunchkaart, dinerkaart, het kindermenu, en een kaart voor de high tea en afternoon tea. Naast de dagelijkse menukaarten hebben wij ook speciale arrangementen en evenementen waarbij u kunt genieten van onze keuken. 

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    E.A Lillis

    Mooi, goed schoon hotel, vriendelijk personeel, wij hebben genoten.

You don't have permission to register