Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

4-daags Oud & Nieuw arrangement op de Veluwe – Overnachten op een landgoed

Bij dit 4-daags Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie of thee en een lekkernij
 • 3 Overnachtingen
 • 2x Een uitgebreid ontbijt
 • 1x Een Nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels
 • 1x Een heerlijk 3-gangen diner op 30 december met bij ontvangst een glas bubbels
 • 1x Een luxe 4-gangen diner op Oudjaarsavond met bij ontvangst een glas bubbels
 • Tijdens de jaarwisseling een feestelijke toost met bubbels en oliebollen
 • Route voor een frisse Nieuwjaarswandeling
 • Leuke verrassing bij vertrek

Prijs: vanaf € 309 p.p. op basis van een comfort 2-persoonskamer met douche.
De prijs is exclusief tax & handling fee. 

De prijs van dit 4-daags oud & nieuw arrangement op de Veluwe is geldig met aankomst op 29 en 30 december 2022. Geef bij uw reservering aan welke aankomstdag u wenst en informeer naar de juiste prijs en inhoud van het arrangement.

Oud & Nieuw arrangement op de Veluwe

Op een bijzondere manier het nieuwe jaar inluiden? Reserveer dan voor deze 4-daagse Oud en Nieuw aanbieding op de Veluwe. Geniet van een luxe 4-gangen diner op Oudjaarsavond. Geheel in stijl genieten met familie en vrienden op een prachtig landgoed op de Veluwe en het nieuwe jaar goed beginnen!

Landgoed op de Veluwe

Het landgoed kent een bijzonder rijke geschiedenis. Het landgoed zelf dateert uit 1356 en behoorde van 1648 tot 1800 aan de familie Van Oranje. Het huidige 'Koninklijke' landhuis werd gebouwd in 1847. Vandaag de dag wordt dit landhuis gebruikt voor de ontvangst van onze gasten. En wat voor een ontvangst.

Laat u verrassen door de serene en authentieke atmosfeer van lang vervlogen tijden. Ontdek zelf hoe het heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien. Het rijk van eeuwenoude beuken en eiken voorziene landgoed van 9 hectare ligt aan de rand van de Veluwe, maar ook het bruisende stadshart van Arnhem is voor de hotelgasten prima bereikbaar. In deze inspirerende omgeving, waar ongedwongen gastvrijheid tot ware kunst is verheven, komt iedereen tot rust. Gasten doen zich in de restaurants of op het terras tegoed aan de lekkerste gerechten, maken een wandeling over het prachtige landgoed of nemen een verkwikkende duik in het zwembad. Bovendien hebben ze er ook een sauna en tennisbaan tot hun beschikking.

De kamers

Het landgoed beschikt over 5 suites en 68 tweepersoonskamers, gelegen in het bijgebouw. Wat de tweepersoonskamers betreft kan er een keuze gemaakt worden uit de typen Comfort (deels kunstkamers) en Comfort met balkon. Voorts zijn er drie kamers voor mindervaliden en drie zogeheten connectingrooms; kamers die door middel van een afsluitbare tussendeur met elkaar verbonden zijn en daardoor ideaal zijn voor ouders met kinderen.

De suites zijn voorzien van een luxe badkamer met bad, gescheiden woon- en slaapvertrek en een balkon. De Comfort kamers met balkon hebben een tweepersoonsbed. Voor deze beide kamertypen geldt een toeslag. De kamers zijn allen niet voorzien van airconditioning. Alle kamers bevinden zich in de twee bijgebouwen, welke te bereiken zijn via de kunstgang binnendoor.

Arrangement beoordelingen

10.0
Superb
1 review
 • 10
  Rosa Van Leemput

  wij zijn zeer tevreden. alles was zoals beloofd, goed hotel, goed eten en service. prachtige tuin. vooral het ontbijtbuffet is buitengewoon.

You don't have permission to register