Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

3 gangen diner

Uitgebreide omschrijving

Wanneer u Nijmegen bezoekt is het van belang dat u proeft van de bourgondische sfeer van de oudste stad van Nederland. En dat kan in ons knusse en gezellige Grand Cafe aan de historische Grote Markt. Proef en geniet van een 3 gangen surprise menu wat zorgzaam is samengesteld door onze keukenbrigade. Laat je verrassen in onze warme ambiance! Lekker romantisch met z\’n 2en maar ook grote gezelschappen kunnen wij herbergen. De kwaliteit blijft gewaarborgd!

Uitgebreide omschrijving

Wanneer u Nijmegen bezoekt is het van belang dat u proeft van de bourgondische sfeer van de oudste stad van Nederland. En dat kan in ons knusse en gezellige Grand Cafe aan de historische Grote Markt. Proef en geniet van een 3 gangen surprise menu wat zorgzaam is samengesteld door onze keukenbrigade. Laat je verrassen in onze warme ambiance! Lekker romantisch met z\'n 2en maar ook grote gezelschappen kunnen wij herbergen. De kwaliteit blijft gewaarborgd!

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
You don't have permission to register