Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

3-daags vriendinnenweekend in Bronckhorst met overheerlijke High Tea

Bij dit 3-daags vriendinnenweekend is inbegrepen:

  • Bij aankomst tussen 11:00 en 13:00 uur ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een Achterhoeks ontbijt
  • 1x een 4-gangen verrassingsmenu
  • 1x High Tea

Prijzen:
€ 187,50 p.p. bij 2 personen in een standaard hotelkamer.

€ 165,00 p.p. bij 3 tot 5 personen in familiekamer of appartement.

Optioneel:
Fietshuur € 13,50 per fiets per dag
E-bike € 25,00 per fiets per dag

Toeslagen:
Verblijf op vrijdag € 15,00 p.p.
Verblijf op zaterdag € 35,00 p.p.
Upgrade comfort kamer € 10,00 p.n.
Upgrade suite € 40,00 p.n.
Toeslag eenpersoonskamer € 40.00 per kamer per nacht

De prijs van dit 3-daags vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendinnenweekend in de kleinste stad van Nederland!

Bronckhorst, het kleinste stadje van Nederland, is de ideale locatie om een gezellig vriendinnenweekend te beleven. Onder het genot van een High Tea of 4-gangen verrassingsdiner kunt u een goed gesprek voeren. Benieuwd wat het kleinste stadje u te bieden heeft, kom naar Bronckhorst en maak er een onvergetelijk weekend van!

Overnachten in een herberg

In de herberg overnacht u in 1 van de elegante en modern uitgeruste kamers. De kamers zijn verspreid over de 1e verdiepingen van de 3 monumentale gebouwen. Alle kamers, 25 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wifi.

2-persoons Comfortkamer:

De meeste 2-persoons comfortkamers bevinden zich in het hoofdgebouw van de herberg, op de 1e verdieping van het monumentale hoofdgebouw. In de kamers kunt u de sfeer van het 15e-eeuwse pand aanschouwen. Sommige kamers zijn in Engelse countrystijl ingericht. Ons hoofdgebouw beschikt op de 2e verdieping ook over een familiekamer, deze kamer bevat 2 afzonderlijke slaapvertrekken met 1 gedeelde moderen badkamer met inloopdouche.
Daarnaast zijn er 2 comfortkamers in het Meestershuis gelegen. Deze kamers bevinden zich op de 1e verdieping van dit prachtige monumentale gebouw direct naast het hoofdgebouw gelegen naast de Bronkhorsterkapel. 

U overnacht in een 2-persoonsbed dat is opgemaakt als 2 aparte bedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en badkamerbenodigdheden. Tevens is de kamer voorzien van gratis wifi.  

2-persoons Standaardkamer 4 Linden:

Aan de overkant van de herberg ligt Huis de 4 linden. Het huis beschikt over vier stamdaardkamers. In het huis liggen 4 kamers op de 1e verdieping. In deze kamers kunt u slapen in een bedstede van 200x160 cm. U kunt vanaf uw eigen dakterras op 2 van deze kamers genieten van een prachtig uitzicht over Bronckhorst. 

Suites:

Wij hebben maar liefst 8 suites verspreid over de 3 gebouwen.
Zo vindt u in het hoofdgebouw op de 1e verdieping de Dickenssuite, de Gouden Leeuw suite, de Seven in heaven suite uitgerust met romantisch hemelbed en de ruime familiesuite (geschikt voor 4 personen).

1 Suite vindt u op de begane grond in huis de 4 Linden welke ook voor minder validen zeer toegankelijk is. In het Meestershuis vindt u 1 suite op de 1e verdieping met prachtig uitzicht over het marktplein en de uiterwaarden van de Ijssel in de verte. En 2 suites op de begane grond waarvan 1 een eigen ingang heeft en beschikt over een keukentje en zithoek. Deze is geschikt voor 4 personen. 

Appartement  (2 tot 6/8 personen):

Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken. De 2 slaapkamers (beiden voor 3 personen) bevinden zich op de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed.

Bijkletsen onder het genot van een High-Tea

Het kleinste stadje van Nederland en de omgeving kunt u zowel te voet als per fiets ontdekken. Bij het hotel kunt u een fiets of e-bike huren om het Achterhoekse landschap te ontdekken. Geen idee welke wandel-of fietstocht u wilt maken, bekijk de vele wandel-en fietsroutes.

Geniet na het maken van een wandeling of fietstocht door de schitterende natuur van een overheerlijke High-Tea. De High-Tea bestaat uit goedgevulde etagieres waarbij u de keuze heeft uit zoete & hartige hapjes. Daarnaast worden op de tafel lekkere hapjes geplaatst. Bij de High-Tea kunt u onbeperkt genieten van verschillende theesmaken.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    Astrid Wiessner Hoog

    Leuk gezellig hotel, wel jammer dat er geen wc boven was ivm trap naar boven, diner was goed en de high tea was heerlijk

You don't have permission to register