Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

3-daags SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe – Met High Tea en E-scooter rijden

Dit gezellige vriendinnenweekend is inclusief:

 • 2x Overnachting
 • 2x uitgebreid ontbijt
 • 1x High Tea
 • 1x Broodtaarten Lunch
 • 1x Een 3-gangen Diner
 • Cryptische fototocht
 • Wandeling
 • E-scooter puzzeltocht
 • 1x uitgebreid Oostenrijks buffet
 • Glühwein

Prijs: € 230,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Minimum aantal personen is 6 personen. Bent u met minder personen informeer dan naar de mogelijkheden en prijs voor de gewenste datum.

Op basis van een 1 persoonskamer € 299,50 p.p.
Op basis van een 3 persoonskamer € 220,00 p.p.

De prijs van dit vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe

Aan 1 nachtje niet genoeg? Boek dit arrangement en slaap 2 nachten in een knusse hotelkamer gelegen in een Finse Chalet. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht en een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle onderdelen voor een geslaagd vriendinnenuitje.

Programmavoorbeeld - dag 1

Dag 1
Rond 13.00 uur word je ontvangen bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom. Daarna is het inchecken in onze sfeervolle hotel chalets. Na het inchecken staat er een uitgebreide Veluwse broodtaarten lunch voor jullie klaar. Wij serveren u heerlijke rijkelijk belegde brood "taart punten" met verschillende soorten Veluwe producten waaronder Veluwse coppaham, Veluwe pate, en Veluwe kazen. Ook kunt u genieten van lekkere bospaddestoelensoep. Biologische appelsap en sinaasappelsap mag niet ontbreken.

Middag programma
De korte cryptische fototocht: Jullie worden onderling verdeeld in teams of jullie gaan als 1 team op pad, elk team krijgt 10 spannende opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team krijgt een camera mee, daarmee moet bewezen worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Deze ongeveer 2 uur durende tocht staat helemaal in het teken van gezelligheid en teamgeest. Je krijgt de foto’s mee als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag.

Borrelen en prijsuitreiking
Bij terugkomst rond 16.00 is er tijd om even rustig bij te komen van een prachtige wandeling over de Veluwe. Ook is het belangrijkste moment van de dag aangebroken. Welk team is het meest creatief en humoristisch? Wie gaat er vandoor met de prijs?

Diner 
Om 19.00 uur ben je van harte welkom in ons restaurant Vale Nieuwe. Wij serveren een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner. Na het diner kan er even gezellig gekletst worden bij de open haard of aan de bar.

Programmavoorbeeld - dag 2 & Dag 3

Dag 2:

Ontbijt 
Wij serveren een heerlijk ontbijt met verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie/thee, jus d'orange en een eitje.

Programma 
E-scooter Puzzeltocht
Voor de e-scooter puzzeltocht ontvang je een rugzak met benodigdheden om deze tocht te kunnen winnen. De GPS vertelt precies waar je naar toe moet. Eenmaal aangekomen bij dat punt, worden er een aantal vragen gesteld via de GPS. Maar let op! Als je het verkeerde antwoord geeft, word je de verkeerde kant opgestuurd. Daardoor maak je misschien meer meters dan het andere team (Jullie worden onderling verdeeld in teams of jullie gaan als 1 team op pad) en is de kans op winst verkeken. Voor het juist beantwoorden van de vragen ontvangt je munten. Verzamel zoveel mogelijk munten en zo min mogelijk kilometers!

High Tea
Om 13.30 uur serveren wij een Veluwse High Tea.
Verschillende soorten thee, heerlijke luxe hapjes en meer...

19.00 Uitgebreid Oostenrijks diner.

Dag 3:
Ontbijt

Wij serveren een heerlijk ontbijt met verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie/thee, jus d'orange en een eitje.

Na het ontbijt zit het vriendinnenweekendje er op.

Er is een gezamenlijke ruimte waar u met het gezelschap bij elkaar kunt komen.

Veelzijdige evenementen locatie

U vindt deze locatie aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Het Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten! De bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Arrangement beoordelingen

7.0
Superb
1 review
 • 7
  Anoniem

  Fantastische dagen gehad. Personeel aardig en behulpzaam. High-Tea kon beter verder eten heel lekker! Kamers echt gehorig en klein!

You don't have permission to register