Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

3-daags stoer Mannenweekend – met Archery Tag en Bierproeverij

Bij dit 3-daagse Stoere Mannenweekend in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een sfeervolle boetiek kamer
  • 2x Een uitgebreid genieten van het luxe Gelderse ontbijt
  • Ontvangst op locatie met koffie en/of thee
  • 1x Archery Tag op het event terrein naast het hotel
  • 1x Bierproeverij met hartige hapjes (High beer)
  • 1x Een 4-gangen menu in restaurant Le Défi op de 2e avond
  • Gebruik van verwenbad, sauna, spa & fitness 

Prijs: € 185,- p.p. op basis van minimaal 10 personen. 
Exclusief verblijfs- en milieubelasting.

De prijzen van dit 3-daagse Stoere Mannenweekend in de Achterhoek zijn geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Mannenweekend in de Achterhoek

Een verrassend mannenweekend in de Achterhoek met Archery Tag en Bierproeverij. Ook culinair kunt u bij dit gezellige hotel uitstekend terecht en genieten van heerlijke diners. U bent er echt even lekker tussenuit!

Puur genieten in de Achterhoek

Aan de voet van de Lochemse Berg in de Gelderse Achterhoek, temidden van bossen en weilanden, ligt het sfeervolle boektiek hotel (net buiten Lochem). Voor ontspanning is een wandeling in de omgeving puur genieten! Lochem is gelegen nabij de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Of rust u liever uit in het hotel dan gaat u toch heerlijk relaxen in de sauna, zwembad en solarium. Een heerlijk hotel om sfeervol te genieten!

Het hotel en de kamers

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis; zowel voor zakelijke als voor toeristische verblijven. Het hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers.

Faciliteiten en heerlijke eigen wellness

Fietsend of wandelend geniet u van de lommerijke velden, beken en vennen. Verblijft u zakelijk? Dan is er rekening gehouden met een goede werkplek en snel internet.En om even helemaal bij te komen na een dag hard werken of een dag stevig wandelen door de natuur maakt u gebruik van ons verwen zwembad met sauna en solarium!

Archery Tag

Archery Tag speelt u altijd in twee teams tegen elkaar. Het spel is een afgeleide van boogschieten met het grote verschil dat de pijl waar je mee schiet een softe bolpunt heeft. Daarmee is het mogelijk om in teams tegen elkaar te strijden. Iedere deelnemer krijgt een beschermend gezichtsmasker, een boog en drie pijlen. Heeft u ze alle drie geschoten, verzamelt u andere gevallen pijlen om verder schieten. Dit verhoogt het strategische spel en de dynamiek. U weet namelijk nooit wat uw tegenstander gaat doen. De opdrachten, de setting, de tactiek varieert. Uitdagend is het zeker. Vertrouwd u uw teammaatjes? Archery Tag speelt u met minimaal 10 deelnemers, dus 5-5. We hebben de beschikking over 20 sets. Dat betekent dat u Archery Tag met maximaal 10 tegen 10 tegelijkertijd kunt spelen. Bij meer deelnemers rouleren we de teams en maken we er een mini-competitie van.  

De gemiddelde duur van dit programma is 1,5 uur.  

Veiligheid
Archery Tag is een veilig spel. De pijlen hebben immers een punt met een zachte bol. Alle deelnemers krijgen een beschermend gezichtsmasker op. De spelbegeleider ziet toe op voldoende afstand en is hierin streng. Overtreders krijgen straftijd op de bank en mogen na de verstreken tijd weer deelnemen aan het spel.

Archery Tag brengt geen schade toe aan de omgeving, doordat de obstakels in het spel opblaasbaar zijn en geen afdruk achterlaten in de omgeving. Eventuele hindernissen die bij de omgeving horen worden besproken tijdens de instructie.

Kleding
Bij Archery Tag is beschermende kleding niet nodig. Houdt er rekening mee dat je kleding wel vies kan worden. Het spel wordt doorgaans gespeeld op een grasveld, bosperceel of juist een stedelijke omgeving. Hoe enthousiaster je bent, hoe eerder je kleding vies kan worden. Ook plat schoeisel met veters is aan te raden.  

Arrangement beoordelingen

8.5
Superb
2 reviews
You don't have permission to register