Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

3-daags Golfarrangement in de Achterhoek – Overnachten in een Landhotel

Bij dit 3-daags Golfarrangement in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen op basis van een standaardkamer
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • Welkomst kopje koffie en thee
  • 3-gangen diner op dag 1
  • 4-gangen diner op dag 2
  • 1x Een 18-holes greenfee bij golfbaan ’t zelle

Prijs: vanaf € 269,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijs voor dit 3-daags Golfarrangement in de Achterhoek is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Golfarrangement

Wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee. In de ochtend kunt u genieten van het ontbijt in het hotel en zoek vervolgens de rust op bij Golfbaan 't Zelle. In de avond wordt er een heerlijk diner geserveerd. Verblijf 2 nachten in ons historische Landhotel.

De kamers

Ons landhotel herbergt 22 luxe hotelkamers met gratis draadloos internet,radio, televisie, bad en/of douche en een schrijftafel. De kamers zijn allemaal verschillend en hebben allemaal hun eigen sfeer. Het hotel, inclusief alle kamers, is rookvrij. Wij hebben meerdere soorten kamers ter beschikking. 1-persoonkamers, 2-persoonskamers, parterre kamers waarvan er 1 kamer voor mindervaliden beschikbaar is, royale kamers, junior suite en verschillende appartementen.

Restaurant met streekgerechten

Genieten van lekker eten kan natuurlijk ook in ons restaurant. Op de menukaart vindt u heerlijke streekgerechten en ook ziet u voldoende keuze voor vegetariërs en visliefhebbers die wij serveren. Naast het diner serveren wij ook lunch. Zo hebben we onze lunchkaart, dinerkaart, het kindermenu.

You don't have permission to register