Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

32-uurs Vergaderarrangement in Gelderland – Meerdaagse bijeenkomst in Montferland

Bij dit 32-uurs vergaderarrangement zit inbegrepen:

  • Plenaire zaal (zaalhuur niet in de prijs inbegrepen)
  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater
  • 2x Een 2-gangen lunch
  • 1x Een 3-gangen keuzediner
  • In overleg frisdrank in de zaal (op nacalculatie)

Prijs: € 155,00 p.p. op basis van alleengebruik op de kamer.
Vanaf minimaal 6 personen.

De prijs is exclusief zaalhuur en frisdranken. De zaalhuur is afhankelijk van het aantal personen en de opstelling in de zaal.

De prijs van dit 32-uurs Vergaderarrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023.

32-uurs vergaderarrangement in Montferland

Zoekt u een vergaderlocatie aan de voet van een bosrijk gebied waar u tussen de vergadersessies nog eens even inspiratie op kunt doen en een frisse neus kunt halen? Dan is deze locatie wat u zoekt. 

Voor uw meerdaagse bijeenkomst hebben wij alle mogelijkheden.

Ligging van het hotel

Het hotel is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in alle rust te confereren, trainen, vergaderen of workshops te organiseren.

Naast de goed geoutilleerde zalen, het à la carte restaurant, de moderne hotelkamers en sfeervolle bar biedt de omgeving vele mogelijkheden voor outdooractiviteiten. In het gehele hotel is gratis draadloos internet aanwezig. Tevens bieden wij u een gratis shuttle service aan van en naar nabij gelegen trein- en busstations.

De zalen

Het hotel beschikt over 7 multifunctionele zalen en een bibliotheek. De bibliotheek biedt ruimte voor minimaal 4 tot 16 personen. Vergadert u graag met meer personen, dan is dit mogelijk in één van de andere zalen waar meerdere opstellingen mogelijk zijn. De capaciteit van de grootste zaal is 350 personen.

You don't have permission to register