Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

32 uurs vergaderarrangement in de Natuur – Rust en Ruimte aan de voet van de Posbank

Bij dit 32 uurs vergaderarrangement in de Veluwezoom is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een Pod (1-persoonskamer bezetting)
  • Gebruik Vergadertent gedurende het verblijf
  • Ontbijt (croissant, 2 soorten broodjes, zoet en hartig beleg, ontbijtkoek, een gekookt ei, jus d’orange, vers fruit, koffie en thee)
  • 2x Lunch (huisgemaakte soep, twee sandwiches, jus d’orange, koffie en thee)
  • Diner op de dag van aankomst
  • Koffie arrangement op beide dagen

Prijs: € 230,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen in het laagseizoen.
Grotere groep op aanvraag, maximale groepsgrootte 40 personen. 

Optioneel erbij te reserveren:
Beamer en scherm € 75,00 per dag. 
Whiteboard met stiften € 17,50 per dag.

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement in de Veluwezoom is geldig tot 31 december 2021.

32 uur vergaderarrangement in Nationaal Park Veluwezoom

Deze exclusieve vergaderlocatie ligt midden in Nationaal Park Veluwezoom en toch vlakbij vele voorzieningen en bezienswaardigheden. Onze buitenplaats ligt aan de voet van de Posbank, een natuur vakantiepark met 43 comfortabele accommodaties. Op het terrein van de Buitenplaats ligt ook restaurant WOODZ.

Vergaderen in Nationaal Park Veluwezoom

Vergaderen in een tent met veranda en vrij uitzicht

Deze Buitenplaats is een natuur vakantiepark met 43 comfortabele accommodaties. Op het terrein van de Buitenplaats ligt ook restaurant WOODZ. Een eetgelegenheid in festivalstijl waar ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Naast vergaderen verzorgen wij ook activiteiten via Natuur Monumenten en uitjes zoals een rondje Posbank op een elektrische fiets. ’s Avonds kan iedereen genieten rond om de vuurschaal bij de accommodatie.

In het omringende Nationaal Park kunnen jullie tussen de vergaderingen door de hoofden leegmaken door bijvoorbeeld een excursie, wandel- en/of fietstocht.

Verras nu uw medewerkers met een unieke vergaderlocatie in onze Groepstent. De Groepstent is gelegen op een Veld met vrij uitzicht, biedt plek voor 36 personen. Vanuit de tent met veranda is er prachtig uitzicht op het grasveld omgeven door hoge bomen. De inrichting bestaat uit rustieke houten tafels, bankjes, een lege kast om spullen in op te bergen en pantry met watervoorziening. Er is gratis wifi en er zijn genoeg stopcontacten.

Ons eigen restaurant WOODZ verzorgt koffie/thee met gebak, lunch, borrel of diner. Dit alles kan zowel geserveerd worden in het restaurant als in de tent.

F&B arrangement tijdens uw verblijf

Het koffiearrangement bestaat uit koffie en thee, karaffen water met munt en citroen, een huisgemaakte zoete lekkernij en vers fruit.

Het ontbijt bestaat uit een croissant, twee soorten broodjes, zoet en hartig beleg, ontbijtkoek, een gekookt ei, jus d'orange, vers fruit, koffie en thee. Er kunnen ontbijtmanden worden afgegeven bij de accommodaties of er kan gezamenlijk worden ontbeten in ons restaurant WOODZ.

De lunch bij restaurant WOODZ bestaat uit huisgemaakte soep, twee sandwiches, jus d'orange, koffie en thee. Het 3 gangen seizoenmenu wordt geserveerd in restaurant WOODZ.

Wij zijn servicegericht en bieden graag alle verkoopbare artikelen aan onze gasten aan. Wanneer gasten iets bestellen dat niet in de offerte stond, zal dit op rekening worden gezet.

De luxe van een hotelkamer midden in de natuur? Slaap in een Pod!

De Pod is een unieke houten accommodatie die je een keer geprobeerd moet hebben. De Pod biedt je in álle seizoenen een knus verblijf in combinatie met het actieve buitenleven. Alle Pods zijn bij aankomst voorzien van opgemaakte bedden en badlinnen en WIFI is aanwezig. Elke accommodatie heeft privé sanitair en een veranda met vuurschaal. Dat maakt het verblijf compleet!

You don't have permission to register