Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

2-daagse Teambuilding op de Veluwe

Bij deze 2-daagse Teambuilding op de Veluwe is inbegrepen:

  • koffie/thee met apfelstrudel
  • langlaufen en gluhwein
  • apres skien drinken inclusief tot 01.00 uur
  • 3-gangen Oostenrijks diner
  • prijsuitreiking en film van de dag
  • overnachting
  • ontbijt
  • prijsuitreiking

Prijs: € 109,75 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. Minimaal aantal: 8 personen. Op basis van een 3 persoonskamer € 105,25 p.p. Op basis van een 1 persoonskamer € 126,25 p.p. De prijs van 2-daagse Teambuilding op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2020.

Teambuilding op de Veluwe in Oostenrijkse sferen

Voor een 2-daagse teambuildingmet collega\'s, een afdeling of het hele bedrijf op de Veluwe hebben wij een actief en afwisselend programma voor u samengesteld. Met de activiteiten als langlaufen en een fotopuzzeltocht kunt u de collega\'s individueel aan de slag zetten maar ook met elkaar laten samenwerken. Tussendoor wordt er natuurlijk voor iedereen goed gezorgd met eten en drinken en kunt u er \'s avonds een gezellige avond samen van maken. Met dit 2-daagse Teambuildingsprogramma brengt u het team weer even dichter bij elkaar.

2-daagse Teambuilding met uw bedrijf

Dag 1: 17.30 uur: koffie/thee en apfelstrudel en inchecken in "de chalets" aan de Veluwe 18.30 uur: Langlaufen en gluhwein 20.00 uur: après skiën (drinken inclusief tot 01.00 uur) 20.30 uur: 3-gangen Oostenrijks diner 22.30 uur: Prijsuitreiking en Film op grootbeeld met jullie zelf \'in actie\' 00.30 uur: Einde Dag 2: 09.30 uur: ontbijt met kaiserbroodjes! Na het ontbijt kunt u uitchecken. Desgewenst kunt u nog een activiteit boeken.

In combinatie met een vergadering?

U kunt dit programma uitbreiden met bijvoorbeeld een vergadering op de 1e of 2e dag. De kosten zijn dan € 12,50 p.p. voor de zaalhuur met koffie, thee en ijswater. Huurartikelen zoals; beamers, flipover etc. aanwezig voor een meerprijs. Wij serveren al lunches vanaf € 8,00.

Het programma aanpassen?

Wij adviseren u graag naar de verschillende mogelijkheden om het programma naar uw wens aan te passen. Als het langlaufen u niet past dan zijn er nog tal van andere ideeen. Of wilt u de volgende dag na het ontbijt naar huis is dat natuurlijk ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.
You don't have permission to register