Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

2-daags Wandelarrangement op de Veluwe

Bij dit 2-daags Wandelarrangement is inbegrepen:

 • 1 Overnachting in een standaard kamer
 • 1x Ontbijtbuffet
 • Welkomstdrankje
 • Lunchpakket voor onderweg
 • Wandelroutes
 • Gebruik van Fitness en buitenzwembad

Prijs: € 64,50 p.p.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

Upgrade naar een Deluxe kamer € 10 per kamer per nacht.

De prijs van dit 2-daags Wandelarrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2-daags Wandelarrangement

Vanuit dit hotel starten prachtige wandelroutes. Zij kennen de mooiste wandeltochten, die ze het liefst met u delen. Bent u wel eens bij het Veluwe meer geweest? Het meer ligt op 5 minuten van dit paviljoenhotel dus u bent er zo. Kom ook 2 dagen genieten in dit knusse hotel en boek deze wandelaanbieding!

Het hotel

Relaxen op de Veluwe. Bij ons word je wakker met het getjilp van de vogels. Ons hotel is een paviljoen hotel. Dit betekent dat ons hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loop je door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt, of wandel je langs het zwembad naar onze sauna.

Bij ons slaap je in rust. Met fluitende vogels als je wakker wordt. Alle 91 kamers zijn daarom een goede keuze. Je zoekt een accommodatie voor een grote groep? Onze Villa (15 personen) kan jouw eigen villa zijn voor een weekend of midweek. Zeker weten dat jouw groep aangenaam verrast is!

Culinair genieten

In ons restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving.

Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar. Klaar met jouw wandeling? Drink een biertje van de tap met vrienden of familie. Met mooi weer zit je lekker op ons terras.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
 • 8
  Anoniem

  Het was een heerlijk weekend. Bij het wandelarrangement hoorde ook nog een lunchpakket.

You don't have permission to register