Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

2-daags Vriendinnenweekend met e-chopper rijden

Bij dit 2-daags Vriendinnenweekend in Bronkhorst is inbegrepen:

  • Bij aankomst tussen 11:00 en 13:00 uur ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
  • 1 Overnachting
  • 2 uur Durende E-chopper route inclusief route
  • 1x Een Achterhoeks ontbijt
  • 1x Een 4-gangen verrassingsdiner

Prijzen:
€ 134,50 p.p. bij 2 personen in een standaard hotelkamer.
€ 116,90 p.p. bij 3 tot 6 personen in een Familiekamer of familiesuite.

Liever een andere activiteit dan de E-chopper? Kijkt u dan eens naar de volgende opties:
Elektrische scooter huren: 2 uur € 34,50 p.p. Inclusief route.
E – FatBike huren: 2 uur € 27,50 p.p. Inclusief route
Elektrische Tuk Tuk huren: 3 uur/40 km € 30,50 p.p.

Optioneel:
Fietshuur: € 14,50 per fiets per dag
E-bike: € 29,50 per fiets per dag

Toeslagen:
Verblijf op vrijdag € 15,00 p.p.
Verblijf op zaterdag € 35,00 p.p.
Upgrade naar comfortkamer 10,00 per nacht
Upgrade naar suite 40,00 per nacht
1 persoons toeslag 40,00 per nacht

Geef bij het reserveren van de E-choppers aan welke dag en hoe laat u de E-choppers wenst.

De locatie van de E-choppers ligt op 30 minuten rijden van het hotel.
Wilt u de E-choppers laten bezorgen bij het hotel? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit 2-daags vriendinnenweekend in Bronkhorst is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2-daags Vriendinnenweekend met e-chopper rijden

Geniet samen met vriendinnen van een nachtje weg in het kleinste stadje van Nederland; Bronckhorst en overnacht samen in een sfeervolle hotelkamer of appartement. Daarnaast maken julie een leuke 2 uur durende E-chopper tocht en kan er onderweg een stop plaats vinden voor een heerlijke lunch. Daarnaast kunnen jullie ook nog gaan shoppen in de leuke plaats Doetinchem op 20 minuten rijden van het hotel. In de avond genieten jullie samen in het hotel van een heerlijk 4-gangen diner in de sfeervolle herberg en dan kunnen jullie lekker bijkletsen bij de open haard. Kom naar het kleinste stadje van Nederland en maak er een super leuk vriendinnenweekend met e-chopper rijden en shoppen in Doetinchem van!

Overnachten in hotelkamer of appartement

In de herberg overnacht u in 1 van de elegante en modern uitgeruste kamers. De kamers zijn verspreid over de 1e verdiepingen van de 3 monumentale gebouwen. Alle kamers, 25 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wifi.

2-persoons Comfortkamer:

De meeste 2-persoons comfortkamers bevinden zich in het hoofdgebouw van de herberg, op de 1e verdieping van het monumentale hoofdgebouw. In de kamers kunt u de sfeer van het 15e-eeuwse pand aanschouwen. Sommige kamers zijn in Engelse countrystijl ingericht. Ons hoofdgebouw beschikt op de 2e verdieping ook over een familiekamer, deze kamer bevat 2 afzonderlijke slaapvertrekken met 1 gedeelde moderen badkamer met inloopdouche.
Daarnaast zijn er 2 comfortkamers in het Meestershuis gelegen. Deze kamers bevinden zich op de 1e verdieping van dit prachtige monumentale gebouw direct naast het hoofdgebouw gelegen naast de Bronkhorsterkapel. 

U overnacht in een 2-persoonsbed dat is opgemaakt als 2 aparte bedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en badkamerbenodigdheden. Tevens is de kamer voorzien van gratis wifi.  

2-persoons Standaardkamer 4 Linden:

Aan de overkant van de herberg ligt Huis de 4 linden. Het huis beschikt over vier stamdaardkamers. In het huis liggen 4 kamers op de 1e verdieping. In deze kamers kunt u slapen in een bedstede van 200x160 cm. U kunt vanaf uw eigen dakterras op 2 van deze kamers genieten van een prachtig uitzicht over Bronckhorst. 

Suites:

Het hotel beschikt over maar liefst 8 suites verspreid over de 3 gebouwen.
Zo vindt u in het hoofdgebouw op de 1e verdieping de Dickenssuite, de Gouden Leeuw suite, de Seven in heaven suite uitgerust met romantisch hemelbed en de ruime familiesuite (geschikt voor 4 personen).

1 Suite vindt u op de begane grond in huis de 4 Linden welke ook voor minder validen zeer toegankelijk is. In het Meestershuis vindt u 1 suite op de 1e verdieping met prachtig uitzicht over het marktplein en de uiterwaarden van de Ijssel in de verte. En 2 suites op de begane grond waarvan 1 een eigen ingang heeft en beschikt over een keukentje en zithoek. Deze is geschikt voor 4 personen. 

Appartement  (2 tot 6/8 personen):

Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken. De 2 slaapkamers (beiden voor 3 personen) bevinden zich op de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed.

2 uur Durende E-chopper route door de Achterhoek

Tijdens dit vriendinnweekend gaan jullie op pad met een mooi uitgezette route door de Achterhoek. Zo ontdekt u de mooiste plekjes van de Achterhoek met de vriendinnen! Er is niets leuker dan een mooie tocht maken met de chopper door de Achterhoek. Met de E-chopper (feitelijk gewoon een Elektrische Scooter) kunnen jullie de mooie Achterhoek gaan verkennen! De E-scooters gaan 25 km per uur en een rijbewijs is verplicht.

De locatie van de E-choppers ligt op 30 minuten rijden van het hotel.
Wilt u de E-choppers laten bezorgen bij het hotel? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

Deze locatie heeft ook nog veel mogelijkheden naast het E-Chopper rijden, stap ook eens op een elektrische scooter, een E-FatBike of een Elektrische Tuk Tuk!

Geef bij het reserveren van de E-choppers aan welke dag en hoe laat u de E-choppers wenst.

You don't have permission to register