Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

2 daags vergaderarrangement op de Veluwe in uw eigen vergadervilla

Bij dit 2 daags vergaderarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • Huur complete vergadervilla

Prijzen:
’t Voorhuis (10 kamers) vanaf  € 1400,00
’t Voorhuis en ’t Achterhuis (13 kamers) vanaf €1700,00

De prijzen zijn vanaf, op basis van beschikbaarheid en geldig tot en met 31 december 2023.

Uw eigen vergadervilla

Welkom bij onze of wellicht uw kleinschalige, huiselijke groepsaccommodatie op de Veluwe. Deze locatie, een van de oudste panden van Otterlo is de vergaderlocatie of vakantiehuis, de voormalige dokterswoning van Otterlo. U vindt ons in Otterlo op 700m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Wij liggen in het hart van A30, A12, A50 en A1. U reserveert deze villa al besloten accommodatie voor enkel uw gezelschap. 

Faciliteiten van de Villa

De villa biedt: 

  • 10 tot 13 2-persoonskamers met eigen sanitair
  • Huiskamerrestaurant met bar en open haard/ Vergaderruimte geschikt tot 20 personen met open haard en aansluitende subruimte 
  • Knusse lounge met open haard
  • Professionele keuken voorzien van vriezer, koelwerkbanken, afwasmachine, oven en frituur
  • Beamer, scherm, snelle WiFi en flipovers aanwezig
  • Terras
  • Eigen parkeergelegenheid

Combinatie met activiteiten

Wilt u uw arrangement uitbreiden met een ontspannen, actieve of teambuildingsactiviteit? Dat kan! Denk eens aan een frisse neus halen met de boswachter, een in- & outdooractiveit bij onze stoere broer Otterlo Events, een wandeling met de boswachter of bijvoorbeeld een paintbar. En dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Voor een unieke, inspirerende locatie, informeer naar onze Boshut. Onze Boshut midden in de bossen op de Veluwe… een unieke vergaderlocatie op de Veluwe, een bijzondere groepsaccommodatie midden in het bos, een beleving!

Op zo’n 2.5 km bevindt zich onze Boshut. Wat u zich hierbij moet voorstellen: een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. De paarden en onze eigen Schotse Hooglanders kudde loopt vrij rond op het terrein van de ‘Seintoren’. Uiteraard voor de regenachtige dagen beschermd door een stevig zeil en voor de koude dagen uitgerust met een groot vuur. Inspirerend en back-to-basic!

You don't have permission to register