Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

2-daags Vergaderarrangement aan de rand van de Veluwe – Overnachten op een historisch landgoed

Bij dit 2-daags vergaderarrangement aan de rand van de Veluwe is inbegrepen:

  • Zaalhuur plenaire ruimte
  • Gebruik van beamer & scherm of tv
  • Flip-over met stiften
  • Verse koffie, thee, cappuccino, espresso en bronwater van water 159
  • Koekjes
  • Vers fruit
  • Regionaal biologisch lunchbuffet
  • Biologisch 3-gangen diner Menu Marché van de Chef
  • 1x Overnachting op basis van 1-persoonsgebruik hotelkamer
  • Een heerlijk regionaal biologisch ontbijtbuffet

Prijs: € 210,00 p.p. op basis van 8 personen. 

Teambuildingsactiviteiten

Wilt u tijdens de meerdaagse vergadering met uw collega’s teambuilden? Het landgoed biedt verschillende teambuildingsactiviteiten in en rondom. 

Wandeling met onze parkbeheerder: een inspirerende wandeltocht met de parkbeheerder. Tijdens de wandeling kunt u zelf de schoonheid ervaren van de diversiteit aan bomen die het landgoed rijk is. De invloeden die de IJstijd heeft toebedeeld aan de regio, de eeuwenoude bomen en de diversiteit aan fauna zorgen voor een verrassend uur wandelen. Zelfs wanneer het weer even niet mee zit. 
De wandeling kunt u boeken vanaf 6 personen. Het maximaal aantal deelnemers is 20. 
Prijs: € 100,00

Er worden ook verschillende workshops georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan:

Cocktailworkshop: van onze barman leert u alle ins en outs van het cocktailshaken. Naast de inhoud van de cocktails wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan een mooie presentatie. Voor het maken van een Cairpirincha, Daiquiri, Cosmopolitan, Long Island Iced Tea of Margarita draait u na deze workshop uw hand niet meer om. 
Prijs: € 25,00 p.p.

Smaak workshop: in deze workshop wordt ingegaan op de vraag wat is smaak? Hoe nemen we smaak waar en hoe kunt u producten herkennen. Natuurlijk zullen we er alles aan doen om u op het verkeerde been te zetten! Voorbeelden kunnen zijn: herkent u daadwerkelijk het verschil tussen diverse cola’s? Kunt u een product herkennen aan alleen maar geuren? Proeft u wat u eet bij geleiblokjes van groene jus d’orange of blauwe mais? Hoe is het gesteld met de smaak waarneming? Uiteraard zal er ook een kleine prijs verbonden zijn aan degene met de beste smaak!
Prijs: € 17,50 p.p.

Wijn/bierproeverij: een proeverij van 4-6 uiteenlopende wijn of bierstijlen, met zorg geselecteerd door onze sommelier, begeleid door een informatief verhaal. Proeverij geschikt voor beginners en gevorderden. Om de proeverij af te maken, is het mogelijk om op de wijnen afgestemde amuses te serveren voor € 10,00 p.p.
Prijs: € 25,00 p.p. 

De prijs van het 2-daags vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Meerdaags vergaderen op een historisch landgoed

Aan de rand van de Veluwe bevindt zich een prachtig historisch landgoed. Het landgoed wordt omgegeven door een fascinerende natuur. Laat u fascineren door de natuur en keer met een dosis vol nieuwe ideeën terug. Vergeet tijdens de meerdaagse vergadering niet te genieten van heerlijke biologische gerechten. 

Stijlvol vergaderen

Het landgoed beschikt over 9 prachtige vergaderzalen. De zalen hebben verschillende sferen en variëren in capaciteit. 

Brantsenzaal: een inspirerende zaal met een manshoge schouw en haard. De zaal heeft een uitloop naar de vestibule waarbij u uitzicht heeft over de IJsselvallei. 

Rode Zaal: een sfeervolle vergaderzaal die uniek is door haar authentieke open haard.

Van Heeckeren van Kell zaal: voor ieder gezelschap de geschikte zaal. De zaal bevindt zich naast de bar. De bar kan met haar zitjes dienst doen als subruimte.

Petzoldzaal: de zaal bevindt zich op de tweede verdieping van het landhuis. De zaal is licht en biedt rust. Vanuit de zaal heeft u uitzicht over het groene landgoed.

De wijnkelder: de ideale vergaderruimte om te vergaderen met een klein gezelschap. 

De bistro: vanuit de knusse zaal kunt u doorkijken naar de keuken. 

De pubzaal: deze zaal dient wordt vaak gebruikt voor workshops, proeverijen en lunches. 

De koepelzaal: gelegen in het koetshuis. In alle rust kan hier vergaderd worden. 

De lounge: deze zaal wordt gekenmerkt door een authentieke vergadertafel. Bovendien biedt de zaal voldoende ruimte om 'uit te breken' tijdens de vergadering.

Fascinerende omgeving

Het hotel landgoed is de ideale plek om helemaal tot rust te komen. In de directe omgeving kunt u eindeloos fietsen, mountainbiken en wandelen in het natuurgebied van de Veluwezoom. Wilt u genieten van het mooie uitzicht op de IJssel, neem dan plaats op het bankje in het dorp naast het bronzen monument van Simon Carmiggelt en zijn vrouw.

Het dorp de Steeg is 1 van de 7 dorpjes in de gemeente Rheden en is met zijn fascinerende architectuur zeker een bezoekje waard. De Steeg ligt op slechts 15 auto-minuten van Arnhem. In het centrum van Arnhem vindt u vele winkels en musea. Een bezoekje aan Burgers Zoo, Kröller-Müller Museum of het Nederlands Openluchtmuseum is zeker de moeite waard. Na een intensieve dag komt u terug op het landgoed en kunt u genieten van de pure rust en al het natuurlijk schoon dat deze groene omgeving rijk is.

You don't have permission to register