Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

2-daags Teamuitje op de Veluwe met 2 spannende Escapes

Bij dit 2-daags Teamuitje met Escapes op de Veluwe is inbegrepen:

  • Escape tocht op de Veluwe in Nationaal Park Veluwezoom
  • 1x Een uitgebreid 3-gangen diner
  • 1 Overnachting in Finse chalets
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • Escaperoom De Kolenmijn

Prijs: € 149,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Toeslagen:

  • Toeslag op zaterdag: € 5,00 per persoon
  • Toeslag 1-persoonskamer: € 10,00 per kamer per nacht
  • Toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n.

Minimum aantal personen: 6.
Minder personen op aanvraag.

Wilt u nog langer verblijven?

U kunt voor een of meerdere nachten bij boeken met een leuke korting.

Prijzen op basis van logies en ontbijt:
1 persoonskamer € 79,50 p.p.p.n. (= 20% korting!)
2 persoonskamer € 42,50 p.p.p.n. (= 20% korting!)
3 persoonskamer € 37,50 p.p.p.n. (= 20% korting!)

De prijs van dit 2-daags Teamuitje met 2 Escapes op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2-daags Teamuitje op de Veluwe met Escapes

2 Dagen teambuilding en met collega's weer even samen zijn en wat spannende activiteiten ondernemen? Met dit 2-daagse programma moet u met uw collega's uit het bos zien te ontsnappen met de Escape tocht op Nationaal Park Veluwezoom. 's Avonds gaat u samen lekker eten, u overnacht in Finse Chalets en ontbijt uiteraard goed om vervolgens Escaperoom De Kolenmijn in te gaan!

Het Programma:

Dag 1:

13.30 Ontvangst en inchecken

14.30 Escape tocht Veluwe in het bos

17.00 Tijd om gezellig samen te borrelen (drankjes zijn exclusief)

18.30 Een 3-gangen diner

21.00 Vrij programma

Dag 2:

09.00 Ontbijt

10.00 Uitchecken

10.30 Escaperoom De Kolenmijn (afhankelijk van de groepsgrootte meerdere rondes)

U kunt het programma natuurlijk ook nog uitbreiden en/of aanpassen naar eigen ideeën. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

You don't have permission to register