Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

2-daags Congres in een kasteel met overnachting in het nabijgelegen hotel aan de Bosrand van Montferland

Bij dit 2-daags Congresarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie
  • 2x Uitgebreid lunchbuffet
  • 1x 3-gangen diner in het hotel
  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijtbuffet
  • Koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst

Prijs: € 259,- p.p. op basis van dit arrangement en alleengebruik van de kamer.

De prijs van dit congresarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Congres in Montferland

Een tweedaags congres op een unieke locatie. Uw ongres vindt plaats in het Historische kasteel van 's Heerenberg. Alleen de locatie zorgt al voor inspiratie bij de deelnemers. Voor de overnachting gaat u naar het nabijgelegen hotel in Zeddam. Dit hotel ligt aan de bosrand van de Montferlandse bossen en is een rustgevende plek na een congresdag.

De zalen van het Kasteel

Habsburgzaal

De Habsburgerzaal bevindt zich direct naast de hal en is tevens de theaterzaal van Kasteel Huis Bergh. De Habsburgerzaal is te gebruiken voor verschillende doeleinden, waaronder congressen, vergaderingen, concerten of feestelijke diners.

Ontvangsthal

De ontvangsthal is een imposante ruimte met een grote openhaard. Te midden van de prachtige kunstcollectie komt uw bijeenkomst volledig tot haar recht.

Kasteelkelder - Burcht-Buitenzijde:

Bij mooi weer kan een ruimte in het kasteel in combinatie gebruikt worden met het terras op de Hoofdburcht. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de setting die het kasteel u kan bieden en bovendien trekt u meer bezoekers naar uw evenement

Mogelijkheden van deze locatie

De ruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, workshops en presentaties. Dit eeuwenoude gebouw leent zich uitstekend voor de ontvangst van uw zakelijke relaties, die zich in deze middeleeuwse sfeer even kunnen ontspannen en zich in een andere tijd wanen. Even weg van de hectiek van de dag.

Overnachten aan de Bosrand van Montferland

Het hotel is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. In het gehele hotel is gratis draadloos internet aanwezig. Tevens bieden wij u een gratis shuttle service aan van en naar nabij het kasteel.

You don't have permission to register