Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

2-daags Bedrijfsuitje op de Veluwe met overnachting in Finse Chalets

Dit ALL-IN Bedrijfsuitje op de Veluwe is inclusief:

  • 1 Overnachting in een Finse chalet
  • 1x Een heerlijk 3-gangendiner (incl. drankjes)
  • 1x Ontbijt
  • Avond puzzel tocht met darten in het cafe
  • Prijsuitreiking met champagne
  • 1x Actief boogschieten
  • 1x Een Veluwse broodtaarten lunch
  • Prijsuitreiking 

Prijs: € 169,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief de toeristenbelasting.

Toeslag op zaterdag: € 10,00 per persoon
Toeslag 1-persoonskamer: € 49,50 per kamer per nacht

Dit arrangement is te reserveren op basis vanaf minimaal 10 personen, bent u met minder personen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

De prijs van dit ALL-IN Bedrijfsuitje op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2-daags ALL-IN Bedrijfsuitje op de Veluwe

Wilt u een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren met uw team? Dan is dit ALL-IN 2-daags bedrijfsuitje op de Veluwe met teambuildingsactiviteiten de perfecte keuze! Tijdens dit uitje kunt u samen met uw collega's genieten van verschillende activiteiten, zoals een avond GPS tocht, boogschieten en nog veel meer.

Na een dag vol avontuurlijke activiteiten kunt u 's avonds heerlijk ontspannen en genieten van de gezellige sfeer. Bovendien kunt u samen met uw team de dag doornemen onder het genot van een hapje en drankje. De volgende dag staat er weer een uitdagend programma voor u klaar!

Het Programma:

Dag 1:

17.30 uur: Inchecken in de 'Finse chalets' aan de Veluwe
18.00 uur: 3-gangen diner (drinken inclusief tot 19.30 uur)
19.30 uur: Avond puzzeltocht inclusief een consumptie en darten in een cafe
22.30 uur: Terugkomst (drinken inclusief tot 01.00 uur)
23.00 uur: Prijsuitreiking met champagne
01.00 uur: Einde

Dag 2:

09.30 uur: Ontbijt
10.30 uur: Boogschieten
12.00 uur: Drankje (drinken inclusief tot 12.30 uur)
12.30 uur: Veluwse broodtaarten lunch
13.30 uur: Prijsuitreiking
14.30 uur: Einde

De Teambuilding activiteiten

GPS Avond-uur: Voorzien van de G.P.S en de G.S.M, gaat u al wandelend een leuke tocht tegemoet. Tijdens de tocht ontvangt u, na het vervullen van de eerder doorgegeven opdracht, via de G.S.M steeds een nieuwe. U wordt naar een gezellig café geleid, waar u een dartswedstrijd gaat spelen, tijdens deze wedstrijden kunt u gebruik maken van 2 consumpties p.p. Na het darten wisselt u van activiteit en wordt u weer richting de locatie gecoacht!

Boogschieten:  De groepen worden ingedeeld en de wedstrijd kan beginnen. U schiet met professionele bogen en onze begeleiding zorgt voor uitleg en veiligheid tijdens de wedstrijden. Een wedstrijd duurt circa 1,5 uur. Na afloop volgt een prijsuitreiking.

De Finse Chalets:

Deze chalets bieden niet alleen een prachtig uitzicht op het omliggende bos, maar ook een sfeervolle en gezellige ambiance voor uw verblijf.

Elk van de 4 Finse chalets is onderverdeeld in 4 hotelkamers met elk een eigen voordeur die van alle gemakken zijn voorzien. Zo zijn de kamers uitgerust met comfortabele bedden, een eigen douche, toilet en wastafel. Daarnaast beschikken ze over een TV met DVD-speler, koelkast, draadloos internet, en een gezellig zitje annex werkplek. U kunt hier dus niet alleen ontspannen, maar ook comfortabel werken indien nodig.

Arrangement beoordelingen

8.7
Superb
3 reviews
You don't have permission to register