Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1

Voordeel midweek Wandel arrangement op de Veluwe – Weg in eigen land

Bij dit midweek wandel arrangement is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen in een hotelkamer
  • 2 Dagen fietshuur
  • 1x Verrassingsmenu in ons Restaurant Proef!
  • 1x Tafelgrillen

Prijs: vanaf € 212,75 p.p. op basis van 2 personen.
Deze aanbieding is geldig met aankomst op een doordeweekse dag.
U kunt het arrangement nog uitbreiden met een ontbijt voor 1 of meerderen ochtenden. Prijs € 12,95 p.p. per dag.

De prijs van dit midweek wandel arrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Vakantie op de Veluwe - lekker weg in eigen land

Genieten met elkaar en de kids. Het perfecte weekje weg voor een mooie prijs! Op ons park is altijd genoeg te doen voor jong én voor oud. Wij beschikken onder andere over een binnen- en buitenzwembad, diverse grote en kleine speeltuinen, midgetgolf, tennisbaan en voetbalveld

Lekker weekje weg in Gelderland - 1 nacht gratis!

Vakantie in Nederland saai? Niet als u naar ons komt! Vanaf het vakantiepark zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen of te wandelen. De Veluwe biedt vele bezienswaardigheden om te bezoeken. Denk hierbij aan het Kröller-Müller museum, Nationaal Park De Hoge Veluwe of de Koningin Julianatoren. Door de centrale ligging zijn deze attracties eenvoudig bereikbaar. Wij helpen je graag uw uitstapje te plannen. Wist je dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa?!

Ontdek de Veluwe met de kids

Naast het genieten van alle mogelijke faciliteiten kunt u ook het prachtige natuurgebied van de Veluwe verkennen. Bij dit hotel kunt u fietsen huren en op de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar.Dit is echt een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties een animatieteam aanwezig.

You don't have permission to register