Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1
Image Alt

Veluwe

Ontdek het prachtige natuurgebied de Veluwe

In de provincie Gelderland is de Veluwe een prachtig natuurgebied waar de natuur de vrijheid krijgt. De Nederlandse big five heeft het rijk voor zich. Het is een beboste landstreek en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre. Ruwweg wordt het gebied begrenst door de plaatsen Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Ede, Harderwijk, Hattem en Wageningen.

Een veelzijdig gebied met een prachtige natuur. Een gebied met vele leuke en mooie bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan het Nederlands Watermuseum of de Apenheul. Of ontdek de Veluwe met de fiets, klimmend, ter paard of zeilend.

Activiteiten op de Veluwe

De Veluwe is de ideale locatie om erop uit te trekken. Scheur met een buggy door de wonderschone natuur heen en geniet van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Of ga op ontdekkingsreis via de vele wandel-en fietspaden die de Veluwe rijk is.

In de Veluwe ligt dierenpark Burger’s Zoo. Ontdek in het dierenpark de dieren uit verschillende continenten. Onderneemt u liever iets sportiefs, geen enkel probleem. Leef u uit in Klimbos Garderen. Het klimbos ligt centraal op de Veluwe. Iedereen kan in het klimbos klimmen en klauteren over de diverse parcoursen.

Arrangementen op de Veluwe

You don't have permission to register