Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1
Image Alt

Montferland

Adembenemend Montferland

Montferland is een heuvelachtig bosgebied en stuwwallencomplex in de zuidwestelijke Achterhoek in de provincie Gelderland. Een groene streek met volop historie. In het middelpunt van de streek ligt de Middeleeuwse stad ‘s-Heerenberg. ‘s-Heerenberg staat bekend om zijn oude straatjes en Kasteel Huis Bergh.

Voor historie bent u in Montferland aan het juiste adres. Montferland kent een rijke historie. Bezoek de Grafelijke Molen van Zeddam of Kasteel Huis Bergh en ontdek de historie.

Dorpen

Azewijn, Beek, Braamt, Didam, ‘s-Heerenberg, Kilder, Lengel, Loerbeek, Loil, Nieuw-Dijk, Stokkum en Zeddam.

Trek erop uit

In Braamt gelegen tussen ‘s-Heerenberg en Doetinchem ligt Stroombroek. Burgers uit de gehele Achterhoek en de Duitse grenssteek komen massaal naar Stroombroek om te zwemmen of deel te nemen aan watersportactiviteiten.

Uitspanning ’t Peeske is een heerlijk gebied om te wandelen met of zonder hond of te fietsen. Geniet van het prachtige landschap en rust op een van de vele bankjes. Kinderen spelen in de speelnatuur OERRR.

Arrangementen in Montferland

You don't have permission to register