Ontdek Gelderland. Prachtige regios, gezellige steden en knusse dorpjes waar het meer dat goed vertoeven is.  Heb je de Hanzesteden  al eens bezocht, of de Achterhoek ? Ontdek Montferland en kijk verder in de Liemers. 

Nieuws

088-5405805
6942 AP , Hoofdstraat 1 te Didam
reserveringen@enjoy.nl
Deze site is een iniatief van Recreatief.nl BV - Gelderland op 1
Image Alt

Arnhem

De Gelderse hoofdstad Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. In de stad kunt u heerlijk winkelen waarbij u keuze heeft uit een ruim aanbod van winkels. In de avonduren kunt u losgaan op de muziek die wordt gedraaid in de discotheken, cafés en kroegen.

De hoofdstad is een stad waar veel evenementen worden georganiseerd. In het Geldredome speelt de Arnhemse voetbalclub Vitesse, maar er vinden ook concerten plaats van verschillende wereldberoemde artiesten. De bekendste atrracties van zijn Burger’s Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

Steden en dorpen

Elden, Schaarsbergen, de buurtschappen De Praets en ’t Vlot, een deel van het buurtschap Terlet en klein deel van de buurtschap Deelen.

Stad, kunst en cultuur

Boven de stad torent de Eusebiuskerk uit. De kerk heeft een unieke glazen lift. De lift bereikt maar liefst een hoogte van 73 meter. Wanneer u op weg naar boven bent, kunt u het grootste carillon van Europa zien.

Musea

Arnhem heeft een ruim aanbod aan musea. Er zijn musea op het gebied van kunst, water, wijn en geschiedenis. De topattracties niet te vergeten zijn Burger’s Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Sluit uw dag, avond of weekend af met een bezoek aan de Korenmarkt.

Parken

Arnhem kun je ook wel een parkenstad noemen. De stad stelt maar liefst 13 prachtige parken. Het bekendste park van Arnhem is Sonsbeek. Sonsbeek ligt slechts 5 minuten lopen vanaf het centraal station.

Arrangementen in Arnhem

You don't have permission to register